-->
13.06.2024

Οι αποχωρήσεις γαλάζιων στελεχών και η περιφέρεια των υπουργών 

Σε ποιο πολιτικό γραφείο φεύγουν το ένα μετά το άλλο στελέχη που το είχαν επανδρώσει; Όχι τίποτα άλλο αλλά δεν πρόλαβαν να δείξουν και τις ικανότητες τους αφού ο «γαλάζιος» υπουργός, που θα στήριζαν, δεν έχει πέσει ακόμα στην μάχη του σταυρού.
Πάντως για να ξέρετε αποχωρούν μετά από συνεννόηση με τον ίδιο τον υπουργό.
Άλλος για την Πειραιώς, που θα αναλάβει πόστο και άλλος για άλλο πολιτικό γραφείο, σε άλλη περιφέρεια όμως από αυτή που «έτρεχε» μέχρι τώρα.
Ένας παλιός ΟΝΝΕΔίτης ο Αντώνης Ανδρουτσάκης, πρόσφατα, μπήκε στο επιτελείο της Σοφίας Ζαχαράκη. Η υφυπουργός Τουρισμού όπως έχει αποκαλύψει το 15minutes.gr θα είναι υποψήφια στην Ανατολική Αττική.
Περιφέρεια 
Και μιας αναφέρθηκε στην περιφέρεια Ανατολικής Αττικής, τρεις εν ενέργεια υπουργοί θα δώσουν την μάχη του σταυρού. Εκτός από την Σοφία Ζαχαράκη, στην μάχη έχει μπει εδώ και καιρό, ο αναπληρωτής υπουργός Εσωτερικών Στέλιος Πέτσας που είναι κάτοικος της περιοχής και φυσικά ο υπουργός Εσωτερικών Μάκης Βορίδης που εκλέγεται εδώ και χρόνια στην περιοχή.
Φίλοι 
Με τις οικογένειες τους επισκέφθηκαν την Ανδρίτσαινα και τις γύρω περιοχές οι βουλευτές της ΝΔ Δημήτρης Μαρκόπουλος και ο Ανδρέας Νικολακόπουλος την Καθαρά Δευτέρα.
Οι δυο βουλευτές μπορεί να εκλέγονται σε Β Πειραιά και Ηλεία αντίστοιχα αλλά κάνουν παρέα εδώ και χρόνια.


Διαβάστε περισσότερα από το War RoomΔιαβάστε επίσης