-->
25.01.2022

Οι διευθυντές των νέων υπουργών και οι συναντήσεις του Μητσοτάκη 

Μέσα σε λίγα 24ωρα με το που ανέλαβαν τα νέα τους καθήκοντα στο υπουργείο Υγείας, τόσο ο Θάνος Πλεύρης όσο και η αναπληρώτρια του Μίνα Γκάγκα, επέλεξαν και τους στενούς τους συνεργάτες.
Ο πρώην πρόεδρος του ΕΟΠΥΥ στην κυβέρνηση Σαμαρά, Τάκης Κοντός ανέλαβε διευθυντής του νέου υπουργού Υγείας Θάνου Πλεύρη ενώ ο Πάνος Γεωργόπουλος είναι ο νέος διευθυντής της Μίνας Γκάγκα.
Ο Πάνος Γεωργόπουλος ήταν μέχρι πρότινος διευθυντής του απερχόμενου αναπληρωτή υπουργού Υγείας Βασίλη Κοντοζαμάνη και η Μίνα Γκάγκα που γνωρίζει τις δυνατότητες του, του ζήτησε να παραμείνει.
Να σημειωθεί, όμως, πως και η συντριπτική πλειοψηφία των «γαλάζιων» βουλευτών και «γαλάζιων» στελεχών είχε ζητήσει από το Μαξίμου να παραμείνει ο Πάνος Γεωργοπουλος λόγω της καλής συνεργασίας που είχαν.
Στο Τουρισμού ο Βασίλης Κικίλιας συνεχίζει με την ομάδα που είχε και στο Υγείας με τον Πέτρο Αρβανιτάκη να είναι ο διευθυντής του ενώ στο Γραφείο Τύπου είναι ο Θάνος Τριανταφύλλου με τον Χάρη Χατζηχαραλάμπους.
Στο Μαξίμου  
Το απόγευμα της Δευτέρας ο Κυριάκος Μητσοτάκης συνάντησε στο Μαξίμου το Βασίλη Κοντοζαμάνη μετά την αποχώρηση του από την κυβέρνηση την περασμένη εβδομάδα.
Το πρωί, σήμερα Τρίτης υπήρξε ευρεία σύσκεψη στο Μαξίμου εν όψει ΔΕΘ και της παρουσίας του Κυριάκου Μητσοτάκη στην Θεσσαλονίκη από το μεσημέρι της Παρασκευής.


Διαβάστε περισσότερα από το War RoomΔιαβάστε επίσης