-->
24.06.2021

Οι «κυνηγοί σκανδάλων» του ΣΥΡΙΖΑ και ο αντιπερισπασμός για την Προανακριτική 

Ο ΣΥΡΙΖΑ έχει αποφασίσει να επενδύσει στρατηγικά στη σκανδαλολογία, σε μία προσπάθεια αντιπερισπασμού στην παραπομπή του Νίκου Παππά στην Προανακριτική Επιτροπή και του Δημήτρη Παπαγγελόπουλου στο Δικαστικό Συμβούλιο.

Στην κατεύθυνση αυτή έχουν συγκροτήσει στην Κουμουνδούρου μία ομάδα στην οποία συμμετέχουν συνεργάτες του Αλέξη Τσίπρα, νομικοί αλλά και πρώην δικαστικοί, οι οποίοι τεκμηριώνουν τους σχετικούς φακέλους.

Ήδη στο στόχαστρο των «κυνηγών σκανδάλων» της Κουμουνδούρου βρίσκεται ο διαγωνισμός για τη σίτιση των προσφύγων, προϋπολογισμού οκτακοσίων εκατομμυρίων ευρώ, για τον οποίο κατατέθηκε σχετική ερώτηση από 31 βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ.

Όπως πληροφορούμαστε εγκύρως, οι επόμενοι φάκελοι που θα επιχειρήσει να εμφανίσει ως σκάνδαλα ο ΣΥΡΙΖΑ είναι η σύμβαση προϋπολογισμού 1,4 δισ. που αφορά στην εκπαίδευση από ισραηλινή εταιρεία της Πολεμικής Αεροπορίας και την προμήθεια εκπαιδευτικών αεροσκαφών, αλλά και τα RAFALE.

Τελικά η αντιπαράθεση το προσεχές διάστημα θα περιλαμβάνει μπόχα και δυσωδία, από υπαρκτά ή ανύπαρκτα σκάνδαλα.

Μάλιστα το γεγονός ότι η κυβέρνηση αναγκάστηκε να ακυρώσει μέσα στο Σαββατοκύριακο τον διαγωνισμό για τα self test, προϋπολογισμού δέκα εκατομμυρίων ευρώ, καταγράφεται ως επιτυχία των «κυνηγών σκανδάλων» της Κουμουνδούρου. Βέβαια η κυβέρνηση έκανε το αυτονόητο αφού η εταιρία δεν μπορούσε να ανταποκριθεί στις υποχρεώσεις της.Διαβάστε περισσότερα από το War RoomΔιαβάστε επίσης