-->
17.04.2024

Οι πανηγυρισμοί στο επιτελείο του Στέφανου Κσσελάκη – Εικόνες και βίντεο

Με έντονους πανηγυρισμούς και συνθήματα υποδέχτηκαν την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων της εσωκομματικής αναμέτρησης ο κ. Στέφανος Κασσελάκης, οι στενοί του συνεργάτες και συγγενείς του στο στρατηγείο της 3ης Σεπτεμβρίου.

 

Στο βίντεο από τους πανηγυρισμούς των συνεργατών και των υποστηρικτών του Στέφανου Κασσελάκη στο στρατηγείο του νέου προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ διακρίνονται μεταξύ άλλων η μητέρα και ο αδελφός του, συνεργάτες και οι πρώην βουλευτές Ελένη Αυλωνίτου, Ευάγγελος Αντώναρος, Θανάσης Οικονόμου, Θάνος Μωραϊτης και οι νυν βουλευτές Πέτρος Παππάς και Αθηνά Λινού.

Ο αδελφός του Στέλιος ήταν ο πρώτος άνθρωπος που αγκάλιασε ο Στέφανος Κασσελάκης μετά την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων στο 75% των ψήφων, σύμφωνα με τα οποία εκλέγεται πρόεδρος με 56,69%.

kasselakis_aulonitou_

Ο κ. Κασσελάκης δέχθηκε την αγκαλιά της μητέρας του ενώ οι υπόλοιποι παραβρισκόμενοι φώναζαν «πρόεδρος». Μεταξύ άλλων στους πανηγυρισμούς συμμετείχαν η βουλευτής Επικρατείας Αθηνά Λινού, ο βουλευτής Κιλκίς Πέτρος Παππάς αλλά και οι πρώην βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ Ελένη Αυλωνίτου και Θάνος Μωραϊτης και άλλοι.

«Του έδωσα ένα μεγάλο μητρικό φιλί και του είπα συγχαρητήρια» είπε η μητέρα του Στέφανου Κασσελάκη όταν ρωτήθηκε ποια ήταν η πρώτη αντίδρασή της μετά την ανακοίνωση των επίσημων αποτελεσμάτων που έδειξαν ότι νέος πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ είναι ο γιος της με καθαρό ποσοστό νίκης.

kasselakis_aulonitou

Το βίντεο καθώς και φωτογραφίες από τους πανηγυρισμούς ανήρτησε στο προσωπικό της προφιλ στο instagram η κυρία Αυλωνίτου.Διαβάστε επίσης