-->
30.06.2022

Οι συναντήσεις Μητσοτάκη και τα μυστήρια της Α’ Αθηνών 

Χτύπημα κάτω από την μέση είναι οι διαρροες που κάνουν κάποιοι για τον Κυριάκο Πιερρακάκη, ότι θα είναι στο ψηφοδέλτιο Επικρατείας της ΝΔ, για να αναλάβει κυβερνητικός εκπρόσωπος στην προεκλογική περίοδο.
Κάτι που σε αυτή την περίπτωση θα σήμαινε ότι δεν θα ήταν υποψήφιος στην Α’ Αθηνών.
Όπως καταλαβαίνετε αυτές οι διαρροές έρχονται από συνυποψήφιους του στην Α’ Αθηνών αφού βλέπουν ότι ο υπουργός Ψηφιακής Διακυβέρνησης ανοίγει περπατησιά και προσπαθούν να δημιουργήσουν κλίμα σύγχυσης.
Είναι όμως σαν να μοιράζεις… καθρεφτάκια σε ιθαγενείς. Ποιος μπορεί να πιστέψει ότι ένα από τα πιο «βαριά» ονόματα της κυβέρνησης λόγω απόδοσης στο υπουργείο του και με διεισδυτικότητα και σε ψηφοφόρους εκτός ΝΔ, δεν θα δώσει την μάχη του σταυρού;  Ουδείς!
Συναντήσεις 
Μπορεί το πρόγραμμα του Κυριάκου Μητσοτάκη να είναι ιδιαίτερα βαρύ αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν βλέπει «γαλάζια» στελέχη.
Τις τελευταίες δυο εβδομάδες είδε κατά σειρά το Νίκο Καλάκο που θα είναι υποψήφιος στην Ηλεία τον Τάσο Γαϊτάνη που θα κατέβει στο Νότιο Τομέα και τον Γιώργο Βρεττάκο που θα είναι υποψήφιος στη Β’ Πειραιά.
Ακόμα τους βουλευτές Γιώργο Κουμουτσάκο, Βασίλη Σπανάκη, Βασίλη Οικονόμου και Χρήστο Κέλλα.
Μπριφινγκ
Στην Θεσσαλονίκη βρέθηκε την Παρασκευή ο Γιάννης Οικονόμου και είχε σειρά επαφών με τις διοικήσεις και με εκπροσώπους των εργαζομένων στους οργανισμούς και φορείς που επιβλέπει.
Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος μάλιστα ανακοίνωσε πως μια φορά τον μήνα θα κάνει μπριφινγκ στην Θεσσαλονίκη.
Να γιατί όλο και περισσότεροι επισημαίνουν πως ο Γιάννης Οικονόμου ανταπεξέρχεται με το παραπάνω στο πόστο του κυβερνητικού εκπροσώπου.

Διαβάστε περισσότερα από το War RoomΔιαβάστε επίσης