-->
03.08.2021

Οι τελευταίες εξελίξεις με τον σύζυγο της Καρολάιν και τα νέα στοιχεία

Το κλιμάκιο αστυνομικών του Τμήματος Ανθρωποκτονιών της Ασφάλειας Αττικής μετέβη την Πέμπτη στην Αλόννησο, όπου την Τετάρτη τελέστηκε Τρισάγιο στη μνήμη της, προκειμένου να φέρουν στην Αθήνα τον σύζυγό της για να δώσει νέα κατάθεση. Ο 32χρονος άνδρας βρίσκεται ήδη στη ΓΑΔΑ αφού μεταφέρθηκε με ελικόπτερο της αστυνομίας.

Αφορμή για την κίνηση αυτή ήταν το γεγονός πως έχουν προκύψει νέα στοιχεία από τα εργαστήρια της Διεύθυνσης Εγκληματολογικών Ερευνών που δίνουν μια εντελώς διαφορετική τροπή στις συνθήκες κάτω από τις οποίες δολοφονήθηκε η μητέρα.

Η διαλεύκανση του μυστηρίου είναι θέμα χρόνου από την ΕΛ.ΑΣ και η σύλληψη του δολοφόνου της άτυχης κοπέλας θεωρείται σίγουρη, με το κίνητρο της αποτρόπαιας πράξης να είναι πιθανότατα διαφορετικό απ’ ότι αρχικά είχε εκτιμηθεί.

Εγινε γνωστό πως έπειτα από μεθοδικές έρευνες του Τμήματος Εγκλημάτων Κατά Ζωής της Ασφάλειας Αττικής και τις τεχνικές αναλύσεις των Εγκληματολογικών Εργαστηρίων, αλλά και εξειδικευμένων τεχνικών σε ψηφιακά και ηλεκτρονικά δεδομένα και καταγραφές, προέκυψαν στοιχεία που δείχνουν άγνωστες κινήσεις πρωταγωνιστών της υπόθεσης μέσα στη μεζονέτα των Γλυκών Νερών, αλλάζοντας ουσιαστικά την εικόνα για όσα είχαν συμβεί τις μοιραίες ώρες κατά τη 11η Μαΐου.

Ψηφιακά ίχνη από κάμερα του σπιτιού και το κινητό του τηλέφωνο του 32χρονου συζύγου της Καραολάιν, ήταν -όπως αναφέρουν οι πληροφορίες- τα στοιχεία που ανέτρεψαν τα δεδομένα στη δολοφονία της 20χρονης Καρολίνας στα Γλυκά Νερά. Τα ίχνη αυτά ανακτήθηκαν στα εργαστήρια της Διεύθυνσης Εγκληματολογικών Ερευνών της ΕΛ.ΑΣ και -όπως αναφέρουν οι ίδιες πηγές- δίνουν ένα διαφορετικό σκηνικό απ’ αυτό που περιέγραψε ο 32χρονος πιλότος, σύζυγος της Καρολάιν.Διαβάστε επίσης