-->
04.03.2024

Όλγα Γεροβασίλη: Viral έγινε το βίντεο με το ζεϊμπέκικο της βουλεύτριας στην πρεμιέρα του Μαργαρίτη

Στην πρεμιέρα του Γιώργου Μαργαρίτη, στη μουσική σκηνή  «Γραμμές», διασκέδασε το βράδυ του Σαββάτου η Όλγα Γεροβασίλη . Η βουλεύτρια του ΣΥΡΙΖΑ  ανέβηκε στην πίστα χάρισε ένα ζεϊμπέκικο στον λαϊκό τραγουδιστή, που έσπευσε να την προλογίσει.


Δεν ήταν το πρώτο ζεϊμπέκικο της Γεροβασίλη

Η παρουσία της κ. Γεροβασίλη στο κέντρο που τραγουδάει ο Γιώργος Μαργαρίτης δεν ήταν τυχαία ούτε και η πρώτη. Δεν είναι λίγες οι φορές στο παρελθόν που η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ έχει απολαύει από κοντά τον γνωστό τραγουδιστή.

Μάλιστα, πίσω στο 2015 είχε ανέβει ξανά στην πίστα για να χορέψει. Στο τότε πρόγραμμα συμμετείχε η Ραλλία Χρηστίδου που στη συνέχεια πολιτεύθηκε και εκλέχθηκε βουλευτής με το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης.


Γιώργος Μαργαρίτης – Λένα Παπαδοπούλου μαζί στις Γραμμές

Οι δύο καλλιτέχνες αυτήν τη σεζόν συνεργάζονται στο νυχτερινό κέντρο της οδού Κωνσταντινουπόλεως στο Βοτανικό. Ο Γιώργος Μαργαρίτης, απρόβλεπτος και γνήσιος ταυτόχρονα, βάζει τη δική του σφραγίδα σε κάθε πρόγραμμα που παρουσιάζει και έχει χαράξει το ελληνικό λαϊκό τραγούδι με τη μοναδική χροιά της φωνής του. Η Λένα Παπαδοπούλου, μία ξεχωριστή λαϊκή τραγουδίστρια με την υπέροχη φωνή της και τη δυναμική της παρουσία έρχεται για να μας παρασύρει με τον ανατρεπτικό Γιώργο Μαργαρίτη σε ένα μουσικό πρόγραμμα που τιμά το καλό λαϊκό τραγούδι.

Μαζί τους οι: Τραϊάνα Ανανία, Κωνσταντίνος Μαργαρίτης, Βασιλική Στεφάνου.Διαβάστε επίσης