-->
15.04.2024

Ομολογία ενοχής από τον Αλέξη Τσίπρα

Έστω και με καθυστέρηση ετών, ο Αλέξης Τσίπρας παραδέχτηκε ότι στη διάρκεια της θητείας του συντελέστηκαν δύο μεγάλα σκάνδαλα.

Αυτό που αφορά στην απόπειρα χειραγώγησης της ενημέρωσης με τον στημένο διαγωνισμό για τις τηλεοπτικές άδειες και τη συνωμοσία της NOVARTIS που είχε ως στόχο να θέσει σε καθεστώς ομηρίας κορυφαία στελέχη των κομμάτων της τότε αντιπολίτευσης.

Στο κόλπο που παίχτηκε με τις τηλεοπτικές άδειες που περιλάμβαναν από βοσκοτόπια μέχρι εμπλοκή Λιβανέζικων ομίλων, πρωταγωνιστής ήταν ο Νίκος Παππάς, ο οποίος καταδικάστηκε ομόφωνα από το Ειδικό Δικαστήριο.

Βέβαια το σκάνδαλο των αδειών δεν έχει καμία σχέση με τη NOVARTIS.

Η απόπειρα να τεθούν σε κατάσταση ομηρίας κορυφαία πολιτική στελέχη ήταν κεντρική απόφαση που είχε την έγκριση σε όλα της τα στάδια από τον Αλέξη Τσίπρα.

Οι παρακρατικοί μηχανισμοί έφτασαν σε σημείο να επιστρατεύσουν κουκουλοφόρους ψευδομάρτυρες οι οποίοι επιχείρησαν να ενοχοποιήσουν κορυφαία πολιτικά στελέχη.

Δυστυχώς γι’ αυτό το σκάνδαλο δεν τιμωρήθηκε κανείς από τους αρμούς της τότε εξουσίας και από τους παρακρατικούς μηχανισμούς που είχαν εμπλακεί.

 Διαβάστε περισσότερα από το War RoomΔιαβάστε επίσης