-->
09.12.2023

Οριστική ρήξη Ανδρουλάκη με Μητσοτάκη – Στόχος τώρα των «εκσυγχρονιστών» να μην πάει το ΠΑΣΟΚ με τον ΣΥΡΙΖΑ!

Την οριστική ρήξη με τον Κυριάκο Μητσοτάκη -και μάλιστα σε προσωπικό επίπεδο- επέλεξε ο Νίκος Ανδρουλάκης, διαψεύδοντας πλήρως εκείνους που πίστευαν ότι μπορεί να υπάρξει συγκυβέρνηση των δυο κομμάτων αν δεν υπήρχε αυτοδυναμία στις προσεχείς εκλογές.
Δεν είναι, μάλιστα, λίγοι εκείνοι που πιστεύουν πως ο Νίκος Ανδρουλάκης, σηκώνοντας στα ύψη τους τόνους της αντιπαράθεσης με τον πρωθυπουργό εμποδίζει και τυχόν στελέχη της «εκσυγχρονιστικής» πτέρυγας του κόμματός του (πολλοί την αποκαλούν και «δεξιά πτέρυγα») να πιέσει μετά τις εκλογές για συγκυβέρνηση με τη ΝΔ.
Τώρα, οι «εκσυγχρονιστές» του κόμματος- επανομαζόμενοι και «δεξιά πτέρυγα»- έχoυν  ως στόχο να μην επιτρέψουν ενδεχόμενη συνεργασία με τον ΣΥΡΙΖΑ.
Στην κατεύθυνση αυτή κινείται ήδη ο Ανδρέας Λοβέρδος- όπως περίτρανα προκύπτει από την δήλωσή του μετά την απαλλαγή του από την υπόθεση Novartis- αλλά και στελέχη που δεν συμμετέχουν οργανωτικά στο κόμμα, όπως ο Γιώργος Φλωρίδης.
Εννοείται ότι απέναντι σε μια τέτοια εξέλιξη θα σταθεί η Εύα Καϊλή, οδηγούμενη ακόμα και σε αποχώρηση από το κόμμα, ενώ και άλλα στελέχη της Χαριλάου Τρικούπη αναμένουν απλώς να ξεκαθαρίσει κάπως η κατάσταση προκειμένου να τοποθετηθούν.
Μικρά καράβια, μεγάλες φουρτούνες!


Διαβάστε επίσης