-->
27.06.2022

Παγώνη: Παρακινδυνευμένη η άρση των μέτρων – Προτείνει πιστοποιητικό εμβολιασμού μέχρι 15 Ιουλίου

Φανερά προβληματισμένη εμφανίστηκε η πρόεδρος της ΕΙΝΑΠ, μιλώντας στο Mega για την κατάργηση του πιστοποιητικού εμβολιασμού και την αφαίρεση της μάσκας. «Παρακινδυνευμένο είναι πάντα το ότι γίνεται άρση μέτρων. Τώρα θα δοκιμαστούμε και θα δούμε τι θα γίνει», είπε χαρακτηριστικά η κα Παγώνη και τόνισε ότι το πιστοποιητικό εμβολιασμού θα έπρεπε να έχει ισχύ τουλάχιστον μέχρι τις 15 Ιουλίου.

«Οι μάσκες προς το παρόν θα παραμείνουν, θα δούμε μέχρι πότε και που. Ακόμα έχουμε διψήφιους αριθμούς θανάτων και τριψήφιο αριθμό διασωληνωμένων. Ο κορονοϊός είναι ακόμη εδώ. Πρέπει να είμαστε προσεκτικοί. Καλά κάνουν και μειώνονται τα μέτρα, αλλά οι μάσκες είναι σημαντικές», τόνισε

Όσον αφορά την άρση των μέτρων και τη «νίκη» των ανεμβολίαστων, η Ματίνα Παγώνη είπε χαρακτηριστικά, «αν δεν υπήρχαν οι άνθρωποι που εμβολιάστηκαν, και δεν είχαμε φτάσει στα ποσοστά εμβολιασμού που φτάσαμε, ξέρετε πόσους θανάτους θα είχαμε; Κάποιοι άνθρωποι εμβολιάστηκαν, τήρησαν τα πρωτόκολλα, και πήγαμε μπροστά».

«Παρακινδυνευμένο είναι πάντα το ότι γίνεται άρση μέτρων. Τώρα θα δοκιμαστούμε και θα δούμε τι θα γίνει. Αν ήταν στο χέρι μου δε θα έκανα ακόμα άρση μέτρων. Έχω πει ότι η μάσκα δεν πρέπει να βγει την 1η Ιουνίου. Το πιστοποιητικό θα το κρατούσα τουλάχιστον μέχρι τις 15 Ιουλίου», σημείωσε κλείνοντας η κ. Παγώνη.
Διαβάστε επίσης