-->
04.10.2023

«Παναθηναϊκή» συγκέντρωση Τσίπρα το βράδυ στο Περιστέρι – Θα ζητήσει εκλογές!

Μεγάλη κινητοποίηση πραγματοποιεί η Κουμουνδούρου, ώστε να έχει κόσμο και παλμό η αποψινή συγκέντρωση με ομιλητή τον Αλέξη Τσίπρα, στις 7.30 το βράδυ,  στο Περιστέρι.
Είναι μάλιστα χαρακτηριστικό πως θα ακολουθήσει συναυλία με την Ελένη Τσαλιγκοπούλου, ενώ αμέσως μετά θα υπάρξει «λαϊκή βραδινή» με τη συμμετοχή του συνθέτη Κώστα Καλδάρα.
Η συγκέντρωση, σύμφωνα με τις πληροφορίες, ήταν προγραμματισμένη πριν ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης κόψει τα σενάρια για πρόωρη προσφυγή στις κάλπες το φθινόπωρο και θα αποτελούσε την απαρχή των προεκλογικών συγκεντρώσεων του ΣΥΡΙΖΑ ενόψει της διπλής κάλπης.
Ο Αλέξης Τσίπρας, ωστόσο, προτίμησε να πραγματοποιήσει τη συγκέντρωση και μετά τις δηλώσεις Μητσοτάκη για εξάντληση της τετραετίας, καθώς μετά θα ακολουθήσουν τα …μπάνια του λαού και το πολιτικό ενδιαφέρον θα είναι σαφώς μειωμένο!
Στη συγκέντρωση του Περιστερίου, που λαμβάνει και χαρακτήρα «καλωσορίσματος» στα νέα μέλη που γράφτηκαν στον ΣΥΡΙΖΑ για να ψηφίσουν Τσίπρα, ο πρόεδρος του κόμματος θα ζητήσει εκλογές, θα θέσει ως πρώτο στόχο την ανάδειξη του ΣΥΡΙΖΑ ως «πρώτο κόμμα με καθαρή διαφορά», ενώ εκτιμάται ότι θα ρίξει το γάντι και στον Νίκο Ανδρουλάκη!


Διαβάστε επίσης