-->
17.04.2024

Πάνος Σκουρλέτης: Πάει στη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος για το τρολ «Πεν Νταλαούρα»

Ο Πάνος Σκουρλέτης θα μεταβεί εντός της ημέρας στη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, προκειμένου να καταθέσει στοιχεία για την ταυτοποίηση του διαδικτυακού τρολ «Πεν Νταλαούρα».

Ο Πάνος Σκουρλέτης θα απευθυνθεί σήμερα (03/11) στη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, μετά τις επιθέσεις εις βάρος του από τρολ του διαδικτύου. Την Πέμπτη (02/11), από το περιβάλλον του πρώην Υπουργού τονίσθηκε ότι τα ψεύτικα προφίλ είναι πρόβλημα για το πολιτικό σύστημα, ενώ, επισημάνθηκε ακόμη ότι τόσο ο ΣΥΡΙΖΑ, όσο και τα άλλα κόμματα οφείλουν να τοποθετηθούν για το φαινόμενο.

Νέα ανάρτηση από «Πεν Νταλαούρα»: «Είμαστε ομάδα, δεν παίρνουμε λεφτά από τον ΣΥΡΙΖΑ»

Νέα ανάρτηση πραγματοποίησε η «Πεν Νταλαούρα» αναφορικά με όσα κυκλοφορούν για την πραγματική ταυτότητα του κατόχου του λογαριασμού στο Χ. Ο πρώην Υπουργός του ΣΥΡΙΖΑ θα ζητήσει την πραγματική ταυτότητα του κάτοχου του λογαριασμού, καθώς θεωρεί πως τον στοχοποιεί.

Ωστόσο, στη νέα ανάρτηση η «Πεν Νταλαούρα» άφησε να εννοηθεί πως είναι μία ομάδα ανθρώπων και δεν έχει καμία σχέση είτε με τον Αλέξη Τσίπρα, είτε τον Παύλο Πολάκη, ενώ, παράλληλα υπογράμμισε πως δεν έχει λάβει ούτε ευρώ από τον ΣΥΡΙΖΑ.Διαβάστε επίσης