-->
23.02.2024

Πάνος Βλάχος: Δεν θέλω να πω κάτι σήμερα, λέει στις πρώτες τηλεοπτικές δηλώσεις μετά το επίμαχο τραγούδι

Ο Πάνος Βλάχος απασχολεί ξανά την κοινή γνώμη, μετά τους στίχους που τραγούδησε, «μέσα σε ένα σάκο βάλτε, Άδωνι και Πορτοσάλτε».

Με αφορμή την πληθώρα αντιδράσεων που εισέπραξε, η κάμερα της εκπομπής «Πρωινό» τον συνάντησε, αλλά ο ίδιος επαναλάμβανε ξανά και ξανά στον ρεπόρτερ, ότι δεν θέλει να κάνει δηλώσεις.

Δείτε το βίντεο 

 

Ο Πάνος Βλάχος απάντησε χαμογελαστός στον δημοσιογράφο της εκπομπής: «Να είστε καλά, μην σας ταλαιπωρώ. Δεν θέλω να πω κάτι σήμερα. Μπορείτε να το σεβαστείτε αυτό σας παρακαλώ; Αυτή τη στιγμή δεν θέλω να πω κάτι. Αν έχετε την καλοσύνη να το σεβαστείτε. Μόνο αυτό. Καλό βράδυ και συγγνώμη που περιμένατε εμένα. Γεια σας».

Το τραγούδι και οι απαντήσεις Γεωργιάδη και Πορτοσάλτε
Ο Πάνος Βλάχος, δύο εβδομάδες σχεδόν μετά την επίθεση που εξαπέλυσε προς τους δημοσιογράφους, απασχόλησε ξανά καθώς ενώ έπαιζε μουσική στη Θεσσαλονίκη, τραγούδησε μεταξύ άλλων, «Μέσα σε ένα σάκο βάλτε Άδωνι και Πορτοσάλτε», με την αντίδραση των Άδωνι Γεωργιάδη και Άρη Πορτοσάλτε να είναι άμεση.

«Οι στίχοι και η τέχνη μου δεν έχουν σκοπό να υποκινήσουν τη βία. Δεν είναι το χιούμορ και η σάτυρα που γεννούν τη βία. Βάλτε με και εμένα μέσα στον σάκο. Ίσως έτσι να έρθουμε πιο κοντά» έγραψε στην ανάρτησή του, λίγο αφότου άρχισε να δέχεται σχόλια.

Η ανάρτηση που έκανε ο Πάνος Βλάχος:

vlahos_2

«Τί κρίμα! Ο Πάνος Βλάχος είναι ένας πράγματι ταλαντούχος ηθοποιός ο οποίος όμως θεώρησε εξυπνάδα να τραγουδήσει από σκηνής αυτό, δηλ «να μας βάλουν εμένα και τον Άρη Πορτοσάλτε σε ένα σάκο…» δηλ να μας σκοτώσουν;;; Και αυτό λέγεται χιούμορ; Και αν αύριο ένας τρελός όντως το κάνει; Τί θα λέει ο κ. Βλάχος στις οικογένειές μας «ζητώ συγγνώμη;». Κρίμα κρίμα κύριε Βλάχε!» έγραψε ο υπουργός Υγείας Άδωνις Γεωργιάδης.

Η ανάρτηση του Άδωνι Γεωργιάδη:

«Καλησπέρα. Ξέρετε ποιοι είναι αυτοί; Θα ήθελα πληροφορίες» σχολίασε από την πλευρά του ο δημοσιογράφος Άρης Πορτοσάλτε.

Η ανάρτηση του Άρη Πορτοσάλτε:Διαβάστε επίσης