-->
20.04.2024

Παππάς για επιστολή Δραγασάκη: Θα τοποθετηθώ αναλυτικά και με σαφήνεια στην KE

Στην Κεντρική Επιτροπή θα ανοίξει τα χαρτιά του ο πρώην υπουργός και βουλευτής, Νίκος Παππάς, ο οποίος έχει επιλέξει την απόσταση από τον εσωκομματικό «εμφύλιο». Όπως αναφέρει σε ανάρτηση του μετά την επιστολή Δραγασάκη, «θα τοποθετηθώ αναλυτικά και με σαφήνεια στην κεντρική επιτροπή».

Αναλυτικά, η ανάρτηση:

«Καλημέρα σε όλους. Έλαβα και διάβασα την επιστολή του συντρόφου Γιάννη Δραγασάκη η οποία είδε και το φως της δημοσιότητας. Για όσα αναφέρονται στην επιστολή, αλλά και για όσα έχουν συμβεί αμέσως μετά την προεδρική εκλογή, θα τοποθετηθώ αναλυτικά και με σαφήνεια στην κεντρική επιτροπή».

IMG_2122

H επιστολή Δραγασάκη

Ο πρώην υπουργός του ΣΥΡΙΖΑ, κ. Δραγασάκης, στην επιστολή την οποία δημοσίευσε ο ΣΚΑΪ επιχειρεί να κατευνάσει τα πνεύματα απευθύνοντας έκκληση για εκεχειρία και προτείνοντας οδικό χάρτη εξόδου από την κρίση. Σημειώνεται πως η επιστολή απευθύνεται σε Στέφανο Κασσελάκη, τους υπολοίπους υποψηφίους προέδρους, δηλαδή την Έφη Αχτσιόγλου, τον Νίκο Παππά, τον Ευκλείδη Τσακαλώτο και τον Στέφανο Τζουμάκα, αλλά και τον Αλέξη Τσίπρα.

 

Ο Γιάννης Δραγασάκης αναφέρει μεταξύ άλλων στην επιστολή του που έχει ημερομηνία 8 Νοεμβρίου, πως «το κόμμα κηρύσσεται σε «κατάσταση έκτακτης ανάγκης»» και ζητά να συσταθεί ολιγομελές, άτυπο κέντρο ευθύνης- αντιπροσωπευτικό της σύνθεσης του κόμματος- που εποπτεύει την αυστηρή τήρηση των οποίων μέτρων συμφωνηθούν.

Επισημαίνει επίσης σε σχέση με τις εκλογές πως το αποτέλεσμα των διαδικασιών δεν μπορεί να αμφισβητείται και ζητεί την απόσυρση των διαγραφών που έχουν ανακοινωθεί.Διαβάστε επίσης