-->
04.10.2023

Παρακολουθήσεις και διαπλοκή – Ποιοι και γιατί θέλουν αποσταθεροποίηση – Ποια είναι η λύση

Η ενότητα γραμμής που εμφανίζει το περιεχόμενο των εμπρηστικών επιθέσεων κατά της κυβέρνησης τόσο από την Κουμουνδούρου όσο και από την Χαριλάου Τρικούπη αποκαλύπτει την ορχήστρα της διαπλοκής που συντονίζει από το παρασκήνιο την αποσταθεροποίηση της κυβέρνησης.

Η υπόθεση των υποκλοπών δεν πρόκειται να κλείσει γιατί ισχυροί κύκλοι της διαπλοκής την θέλουν ανοιχτή προκειμένου να πετύχουν τον στόχο τους, που είναι ο κατακερματισμός του πολιτικού συστήματος και οι κυβερνήσεις συνεργασίας τις οποίες βέβαια θα ελέγχουν απόλυτα συγκεκριμένα συμφέροντα.

Το λάθος του πρωθυπουργού είναι ότι επιχειρεί να διαχειριστεί μια κρίση με θεσμικούς και πολιτικούς όρους.

Ο,τι και να πει στο σημερινό του μήνυμα για την υπόθεση των υποκλοπών δεν πρόκειται να αλλάξει τη στάση της Κουμουνδούρου και της Χαριλάου Τρικούπη.

Γιατί η ορχήστρα της διαπλοκής είναι αυτή που επιχειρεί να στήσει σκηνικό μόνιμης πολιτικής έντασης και αποσταθεροποίησης.

Αυτή η αόρατη ορχήστρα έφτασε σε σημείο να παραποιήσει ακόμη και τις δηλώσεις του διευθυντή του Γραφείου Τύπου της Νέας Δημοκρατίας κ. Ρωμανού και να τον εμφανίσει ότι δήθεν υπαινίχθηκε ότι γνωρίζει το περιεχόμενο των υποκλοπών από το κινητό του Νίκου Ανδρουλάκη.

Οι προβοκάτσιες θα συνεχίζονται και θα είναι καθημερινές.

Άλλωστε το προαναγγέλλουν και διάφορα πρακτορικά κέντρα τα οποία είχαν αναλάβει εργολαβικά τις δήθεν αποκαλύψεις για το κακόβουλο λογισμικό.

Το Μαξίμου όσο αμύνεται τόσο θα υπόκειται σε πολιτικό κόστος ενώ κινδυνεύει στο τέλος να χάσει και την αξιοπιστία του.

Η απάντηση στην απόπειρα αποσταθεροποίησης της κυβέρνησης που θα βάλει σε περιπέτειες τη χώρα είναι μία και μοναδική: εκλογές εδώ και τώρα, για να ξεκαθαρίσει οριστικά το πολιτικό τοπίο.Διαβάστε περισσότερα από το War RoomΔιαβάστε επίσης