-->
12.04.2024

Πάρτι απόλυσης και γενεθλίων με Τάιλερ για τον Κασσελάκη – Απόψε θα τα… σπάσει στον «Τράγο»

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Στέφανος Κασσελάκης σήμερα ορκίζεται, επιστρέφει στην κανονικότητα και τραβά ξανά τα βλέμματα με το πάρτι των γενεθλίων που οργανώνει το βράδυ στο μπαρ «Τράγος» στου Ψυρρή.

Γύρω στις 11 το πρωί ο νεοσύλλεκτος στρατιώτης Στέφανος Κασσελάκης θα παρελάσει εντός στρατοπέδου Πυροβολικού στη Θήβα για να ορκιστεί. Εκεί θα βρίσκεται ο σύζυγός του Τάιλερ Μακμπέθ, ο οποίος επέστρεψε από τις ΗΠΑ για να τον δει να ορκίζεται στην πατρίδα αλλά και για να γιορτάσουν τα γενέθλιά του.

Το party απολύσεως από το στρατό

Η θητεία του Στέφανου Κασσελάκη ολοκληρώθηκε καθώς με βάση τις διατάξεις του νόμου μετά από 20 ημέρες παραμονής του στο κέντρο εκπαιδεύσεως Πυροβολικού εξαγόρασε το υπόλοιπο της θητείας του και βγαίνει σήμερα με άδεια απολύσεως.

Το απολυτήριό του θα επιστρέψει να το πάρει την άλλη εβδομάδα, αλλά ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ μπορεί από το μεσημέρι και μετά να αισθάνεται και πάλι πολίτης και ήδη προετοιμάζει και ένα μεγάλο πάρτι για φίλους και συνεργάτες στου Ψυρρή.

Το πάρτι θα γίνει στον «Τράγο» και θα είναι καλεσμένοι πολλοί από τον ΣΥΡΙΖΑ, ενώ δεν αποκλείεται το γεγονός να εξελιχτεί και σε μεγάλο κοσμικό γεγονός με τα τηλεοπτικά συνεργεία να τον ακολουθούν καθ’ όλη τη διάρκεια της πορείας του από τη Θήβα μέχρι την Αθήνα και το βράδυ στα ποτά που θα πίνει με τους φίλους του.Διαβάστε επίσης