-->
09.12.2023

Πελώνη για δήλωση Τσίπρα για τη Μύκονο: Κατά συρροήν ψεύτης, δυσφημίζει διαρκώς τη χώρα στο εξωτερικό

Με μια ανακοίνωση με βαρείς χαρακτηρισμούς σχολίασε η κυβερνητική εκπρόσωπος Αριστοτελία Πελώνη τη δήλωση του Αλέξη Τσίπρα για τα περιοριστικά μέτρα που επιβλήθηκαν στη Μύκονο.

Ο Αλέξης Τσίπρας νωρίτερα σε tweet του σχολίασε τα νέα περιοριστικά μέτρα που επιβλήθηκαν στη Μύκονο κάνοντας λόγο για παταγώδη αποτυχία που στέλνει αρνητικό σήμα για το σύνολο του τουρισμού μας. «Αν υπήρχε φιλότιμο, θα ακούγαμε μια συγνώμη για το πρόχειρο-χωρίς μέτρα άνοιγμα του τουρισμού. Αντί συγνώμης όμως, μόνο αυτοθαυμασμός και στοχοποίηση των πολιτών», προσέθεσε ο Αλέξης Τσίπρας.

Λίγο αργότερα, η Αριστοτελία Πελώνη με ανακοίνωσή της σχολίασε την ανάρτηση του Αλέξη Τσίπρα χαρακτηρίζοντάς τον «κατά συρροήν ψεύτη».

Η Πελώνη απαντά στον Τσίπρα για τα περιοριστικά μέτρα στη Μύκονο
«Δεν υπάρχει δυσκολία με την οποία ο κ. Τσίπρας να μην χαίρεται. Ρίχνοντας και το τελευταίο φύλλο συκής, πλέον δεν μπορεί να το κρύψει.

Κατά συρροήν ψεύτης, δυσφημίζει διαρκώς τη χώρα στο εξωτερικό. Δεν επιβλήθηκε lockdown στη Μύκονο. Επιβλήθηκαν μέτρα περιορισμού στη διασκέδαση.

Παρόμοια φαινόμενα δεν γίνονται ανεκτά. Το τουριστικό προϊόν της χώρας δεν είναι ξεσάλωμα χωρίς καμία τήρηση των υγειονομικών κανόνων. Είναι πρωτίστως η ασφάλεια επισκεπτών και κατοίκων. Κι αυτό είναι το μήνυμα που εκπέμπει η Ελλάδα. Το θυμίζουμε και στον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης που εσχάτως κόπτεται για την τήρηση των μέτρων.

Είναι ο ίδιος ακριβώς, που σε περίπτωση που δεν λαμβάνονταν μέτρα θα κατήγγελε την κυβέρνηση για ολιγωρία», αναφέρει στην ανάρτησή της η Αριστοτελία Πελώνη.

 Διαβάστε επίσης