-->
21.09.2023

Περιοδεία του Αλ. Τσίπρα σε Αγ. Αναργύρους και Χαϊδάρι

Περιοδεία στη Δυτική Αθήνα, στους δήμους Χαϊδαρίου και Αγίων Αναργύρων πραγματοποιεί σήμερα ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Αλέξης Τσίπρας.

Συγκεκριμένα, ο Αλέξης Τσίπρας, θα βρεθεί στους Αγίους Αναργύρους στις 11:00 π.μ. και στη συνέχεια θα επισκεφτεί το Χαϊδάρι στις 12:00.

ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ: Ρεσιτάλ κυνισμού Σκυλακάκη για τους ελεύθερους επαγγελματίες εκτός ιατροφαρμακευτικής κάλυψης

Για «ρεσιτάλ κυνισμού και αλαζονείας», κατηγορεί τα στελέχη της ΝΔ ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, με αφορμή τις δηλώσεις τους σε σχέση με την ιατροφαρμακευτική κάλυψη αγροτών και ελεύθερων επαγγελματιών.

Συγκεκριμένα στην δήλωσή του αναφέρει: «Ο κ. Σκυλακάκης, όχι μόνο ομολόγησε ότι μένουν ακάλυπτοι, αλλά υπερασπίστηκε κιόλας αυτή την επιλογή μιλώντας για ‘ανταποδοτικότητα’ και ‘επιβάρυνση των υπολοίπων ασφαλισμένων’». Συνεχίζοντας την επίθεσή του κατά του πρώην αναπληρωτή Οικονομικών, ο ΣΥΡΙΖΑ αναφέρει: «Το γεγονός ότι η ακρίβεια και τα υψηλά κόστη λειτουργίας και παραγωγής έχουν οδηγήσει χιλιάδες επαγγελματίες σε αδυναμία πληρωμής, για τον κ. Σκυλακάκη είναι αδιάφορη λεπτομέρεια. Απέναντι στην αδιαφορία της ΝΔ για ελεύθερους επαγγελματίες και αγρότες, ο ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ απαντά με ένα συγκροτημένο σχέδιο ρύθμισης των χρεών, με κούρεμα βασικής οφειλής και μακρά περίοδο αποπληρωμής».Διαβάστε επίσης