-->
18.09.2021

Πέτρος Φιλιππίδης: Μαζί με τον Λιγνάδη θα αυλίζεται στις φυλακές Τρίπολης

Μαζί με τον ηθοποιό και θεατρικό σκηνοθέτη Δημήτρη Λιγνάδη θα αυλίζεται στις φυλακές της Τρίπολης ο ηθοποιός Πέτρος Φιλιππίδης, όπως όλα δείχνουν.

Ο Πέτρος Φιλιππίδης προσήλθε χθες με άκρα μυστικότητα στην ανακρίτρια και απολογήθηκε για όσα του καταμαρτυρούν περί βιασμού και απόπειρας βιασμών κατά τριών γυναικών.

Προηγήθηκε της κλήτευσης του ηθοποιού το αίτημα του συνηγόρου του προς την ανακρίτρια να μην γνωστοποιηθεί η ημέρα προσέλευσης του πελάτη του στην πρώην Σχολή Ευελπίδων λόγω της κακής ψυχολογικής κατάστασης του και επειδή είναι αναγνωρίσιμο πρόσωπο λόγω της μακροχρόνιας πορείας του στο θέατρο, τον κινηματογράφο και την τηλεόραση, κάτι που θα προσελκύσει πάνω του τα φωτά της δημοσιότητας. Στο αίτημά του συναίνεσε η ανακρίτρια και έτσι προσήλθε χθες στο ανακριτικό γραφείο με άκρα μυστικότητα.

Ανάλογα περιστατικά, δηλαδή της προσέλευσης στα ανακριτικά γραφεία κάτω από άκρα μυστικότητα έχουν γίνει και στο παρελθόν, όταν τα εμπλεκόμενα πρόσωπα είναι αναγνωρίσιμα και ειδικά όταν κατέχουν καίριες θέσεις είτε στο Δημόσιο είτε στον ιδιωτικό τομέα.

Σήμερα Τρίτη το πρωί ενδέχεται ο Πέτρος Φιλιππίδης να μεταχθεί από την ΓΑΔΑ που διανυκτέρευσε χθες στην πρώην Σχολή Ευελπίδων για να πάρει από τον εισαγγελέα εκτέλεσης των ποινών το φυλακιστήριο. Όμως, δεν αποκλείεται, με το επιχείρημα του COVID-19 να διαβιβαστεί μόνο η δικογραφία στον εισαγγελέα εκτέλεσης των ποινών, χωρίς δηλαδή, να μεταχθεί ο Πέτρος Φιλιππίδης.

Όποια εκδοχή από τις δύο και αν επικρατήσει, είναι βέβαιο ότι ο ηθοποιός θα πάρει τον δρόμο για τις φυλακές, ως προσωρινά κρατούμενος. Αναμένεται, σήμερα το μεσημέρι, να ξεκινήσει η μεταγωγή του στις φυλακές. Πάντως, ότι και να γίνει πρέπει να φτάσει στις φυλακές πριν την Δύση του ήλιου, αφού μετά, δεν επιτρέπεται να ανοίξουν οι πύλες του σωφρονιστικού καταστήματος.

Σύμφωνα με όλα τα δεδομένα ο Πέτρος Φιλιππίδης θα οδηγεί στις φυλακές της Τρίπολης, εκεί δηλαδή που οδηγούνται όλοι οι βιαστές προκειμένου να προστατευτούν από τους υπόλοιπους κρατούμενους και ειδικά τους βαρυποινίτες. Στις ίδιες φυλακές, αυτές της Τρίπολης, όπως είναι γνωστό, βρίσκεται και ο Δημήτρης Λιγνάδης.Διαβάστε επίσης