-->
03.07.2022

«Πιπεράτα» μηνύματα του Τζεφ Μπέζου και της συντρόφου του διέρρευσε ο κουνιάδος του

Ο αδελφός της συντρόφου του Τζεφ Μπέζος πούλησε το 2019 «πιπεράτα» γραπτά μηνύματα και selfies του δισεκατομμυριούχου στο αμερικανικό ταμπλόιντ Enquirer για εκατοντάδες χιλιάδες δολάρια, αποκαλύπτοντας τη σχέση του Μπέζος με την αδελφή του.

Ο Μάικλ Σάντσεζ, αδερφός της ερωμένης του Μπέζος και πρώην παρουσιάστριας του Fox News, Λόρεν Σάντσεζ, πληρώθηκε 200.000 δολάρια από την εταιρεία American Media LLC για τα μηνύματα και τις εικόνες, είπαν πηγές στη Wall Street Journal.

Όντας πράκτορας ταλέντων και έχοντας δραστηριοποιηθεί εδώ και χρόνια στον κόσμο των μέσων ενημέρωσης, ο Σάντσεζ δε συνεργαζόταν τότε για πρώτη φορά με το έντυπο. Σύμφωνα με τη WSJ, ο άνδρας είχε στενή συνεργασία με τον αρχισυντάκτη του Enquirer, Ντίλαν Χάουαρντ, πολύ πριν του πουλήσει τις επίμαχες φωτογραφίες.

Ο εκδότης του εντύπου, Ντέιβιντ Πέκερ ήταν αυτός που ενέκρινε τη συμφωνία των 200.000 δολαρίων – πολύ πιο ακριβή από αυτές που κλείνει συνήθως το έντυπο με τις πηγές του- σε μια εποχή που η εταιρεία ήταν τεταμένη οικονομικά, σύμφωνα με την εφημερίδα.

Η συμφωνία πυροδότησε μια διαμάχη μεταξύ του ταμπλόιντ και του πλουσιότερου ανθρώπου στον κόσμο, μαζί με εσωτερικές διαμάχες στην μητρική εταιρεία του Enquirer, American Media.

Προτού κυκλοφορήσει η ιστορία, το Enquirer είχε ζητήσει από τον Τζεφ Μπέζος να κάνει κάποιο σχόλιο. Ο μεγιστάνας δε δέχτηκε να σχολιάσει, ωστόσο ανακοίνωσε επίσημα το διαζύγιο από την τότε σύζυγό του, Μακένζι Σκοτ, μόλις δύο μέρες μετά.

Έτσι, όταν κυκλοφόρησε η ιστορία από το Enquirer, έφερε τον τίτλο: «ΤΟ ΔΙΑΖΥΓΙΟ ΤΟΥ ΜΠΕΖΟΣ! ΟΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΠΟΥ ΕΒΑΛΑΝ ΤΕΛΟΣ ΣΤΟΝ ΓΑΜΟ ΤΟΥ». Το σκανδαλώδες άρθρο περιείχε φωτογραφίες του παράνομου ζευγαριού, καθώς και προσωπικά μηνύματα που αντάλλασσαν μεταξύ τους.

Ο Μπέζος σύντομα κατηγόρησε τον Πέκερ για εκβιασμό και εκβιασμό με πολιτικά κίνητρα.

Κληθείς για σχόλιο αυτή την εβδομάδα, ο Σάντσεζ είπε ότι δεν ήθελε να «επιβεβαιώσει» το ρεπορτάζ της Journal για το συμβόλαιό του με την American Media και αρνήθηκε ότι είχε παραχωρήσει στο Enquirer «τις προκλητικές σέλφι» του Μπέζος. Ένας εκπρόσωπος του Μπέζος αρνήθηκε να σχολιάσει και η Λόρεν Σάντσεζ επίσης δεν απάντησε στα αιτήματα της εφημερίδας για σχόλιο.


Διαβάστε επίσης