Σοβαρά προβλήματα προκάλεσε η κακοκαιρία στην Καλλονή και στη Σκάλα Καλλονής όπου σύμφωνα με τις αναφορές πλημμύρισαν αρκετά σπίτια και καταστήματα κυρίως στη Σκάλα. Επί τόπου βρίσκονται 15 πυροσβεστικά οχήματα καθώς και ο Δήμαρχος Δυτικής Λέσβου Ταξιάρχης Βέρρος.
Μεγάλα προβλήματα στο Λεκανοπέδιο και σε πολλά χωριά του Δήμου μας. Σοβαρά προβλήματα στο οδικό δίκτυο όχι μετακινήσεις άσκοπες. Στο γεφύρι του Τσικνιά και σε αρκετά σημεία του οδικού δικτύου ο δρόμος έχει κλείσει. Αναμένουμε να υποχωρήσει το νερό για να επέμβουμε τονίζει ο Αντιδήμαρχος Πολιτικής Προστασίας Δήμου Δυτικής Λέσβου κ. Ανδρέας Αξής.
Με απόφαση του Δημάρχου Δυτικής Λέσβου, σε συνεργασία με τον Εντεταλμένο Σύμβουλο Παιδείας και έπειτα από εισήγηση του Αντιδημάρχου Πολιτικής Προστασίας κ. Ανδρέα Άξή, όλα τα σχολεία της Δυτικής Λέσβου θα παραμείνουν σήμερα, Τρίτη 11 Νοεμβρίου 2025, κλειστά.