-->
26.09.2022

Ποια είναι, μέχρι στιγμής, τα φαβορί της φετινής Eurovision;

Ο 66ος διαγωνισμός τραγουδιού είναι σε δύο μήνες, αλλά οι προβλέψεις και τα στοιχήματα έχουν ξεκινήσει από τώρα

Ο μουσικός διαγωνισμός της Eurovision πλησιάζει και τα πρώτα στοιχήματα δείχνουν να ευνοούν την Ελλάδα και το «Die Together».

Ο Στέφανος Χαρπαντίδης, ανέφερε στην εκπομπή «Καλύτερα δεν γίνεται», μεταξύ άλλων, ότι δεν έχουν επιλέξει όλες οι συμμετοχές το τραγούδι, με το οποίο θα λάβουν μέρος. Οι χώρες που πρέπει να διαλέξουν μέχρι τις 13 Μαρτίου, οπότε και λήγει η προθεσμία, είναι οι εξής: Σουηδία, Ιρλανδία, Αρμενία, Αζερμπαϊτζάν και Πορτογαλία.

Το φαβορί για τη νίκη είναι η Ουκρανία, ενώ ο Στέφανος Χαρπαντίδης σημείωσε ότι ακόμη δεν γνωρίζει κανείς αν θα τα καταφέρει, να βρίσκεται στο Τορίνο, λόγω της εμπόλεμης κατάστασης στη χώρα.

Στα φαβορί εντάσσεται και η Ιταλία, με τις φήμες να θέλουν την διοργανώτρια χώρα, να κάνει ένα back to back σε νίκες. Υπενθυμίζεται, ότι ο ένας από τους δύο τραγουδιστές, είχε λάβει μέρος ξανά στον διαγωνισμό στο Ισραήλ, κατακτώντας τη δεύτερη θέση.

Για την ελληνική συμμετοχή ο ίδιος ανέφερε, ότι βρίσκεται πολύ ψηλά στα στοιχήματα και συγκεκριμένα από τη θέση 3 ως 5, ενώ πολλοί φαν του διαγωνισμού, έχουν κάνει πολύ θετικά σχόλια και για το τραγούδι αλλά και για το βίντεο κλιπ. Το τραγούδι της Αμάντας Γεωργιάδη, μιλά για μία αληθινή ιστορία αγάπης που έζησε, έγραψε και ερμηνεύει η ίδια. Τα γυρίσματα του βίντεο κλιπ, έλαβαν χώρα στην Σύμη με πρωταγωνιστές της ιστορίας, ένα νεαρό ζευγάρι, που επισκέπτεται το νησί στο οποίο γνωρίστηκαν και ερωτεύτηκαν.

Ωστόσο, το κομμάτι αφορά μία σχέση που τελείωσε, όπως αποτυπώνεται και μέσα από τη μουσική και τα πλάνα του βίντεο.

Διαβάστε επίσης