-->
25.06.2021

Ποια ήταν η γυναίκα του επιχειρηματία που είχαν δολοφονήσει πριν ένα χρόνο (εικόνες)

Συγκλονισμένη είναι η κοινωνία της Ζακύνθου, από την δολοφονία  του επιχειρηματία. Πέρυσι τον Ιούνιο είχαν στήσει πάλι ενέδρα στο ζευγάρι και οι δράστες είχαν σκοτώσει τη σύζυγό του, Ελένη Κλουτσινιώτη.

Η 37χρονη γυναίκα είχε δολοφονηθεί το μεσημέρι της Τρίτης 16 Ιουνίου στην περιοχή του Αγίου Σώστη Ζακύνθου.

Οι αστυνομικές αρχές είχανν ρίξει το βάρος σε υποθέσεις που απασχόλησαν τη δικαιοσύνη κατά το παρελθόν και αφορούσαν τον 53χρονο άντρα.

Οι δράστες που σύμφωνα με μαρτυρίες τότε  φορούσαν κράνη και αλεξίσφαιρα γιλέκα, έδωσαν στο θύμα την εντύπωση πως πρόκειται για αστυνομικούς. Όταν είδαν την μοτοσικλέτα του 53χρονου του έκαναν σήμα να σταματήσει και όταν αυτός επιβράδυνε την μηχανή, τότε οι δράστες άρχισαν να πυροβολούν προς το μέρος τους, σκοτώνοντας ακαριαία την 37χρονη γυναίκα του.

Οι αρχές είχαν εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό ενώ η μηχανή που επέβαινε το ζευγάρι μεταφέρθηκε στην Αστυνομία.

H ληστεία των 550.000 ευρώ

Την πιθανότητα να πρόκειται για «πληρωμένο συμβόλαιο» και ξεκαθάρισμα ανάμεσα σε ομάδες κακοποιών εξέταζαν τότε οι αστυνομικές αρχές, για τη δολοφονική επίθεση με στόχο τον 53χρονο επιχειρηματία και την 37χρονη σύζυγό του Χριστίνα Κλουτσινιώτη.

Οι αστυνομικοί που ερευνούν την υπόθεση εκτιμούν, πως το σημερινό «χτύπημα», όπως και αυτό του περασμένου Ιουνίου, δεν αποκλείεται να σχετίζεται με άλλη δολοφονία που έγινε παλαιότερα στο νησί της Ζακύνθου, ενώ δημοσιογραφικές πληροφορίες αναφέρουν πως το όνομα του 53χρονου είχε εμπλακεί σε υπόθεση ληστείας, με λεία 550.000 ευρώ!

Το ζευγάρι είχε παντρευτεί το 2012 και έχει ένα μικρό αγοράκι. Έμενε κοντά στο σημείο που δέχτηκε την επίθεση των ενόπλων δραστών ενώ ο 53χρονος έχει άλλο ένα παιδί από τον πρώτο του γάμο.

Ως ζευγάρι είχαν μια μικρή ξενοδοχειακή μονάδα στην περιοχή του Λαγανά στο όνομα της 37χρονης ενώ τα τελευταία χρόνια είχαν επενδύσει στα ενοικιαζόμενα αυτοκίνητα και στις υποβρύχιες καταδύσεις με δικό τους σκάφος, το οποίο έφερε το όνομα της δολοφονημένης γυναίκας.


Διαβάστε επίσης