-->
19.04.2024

Ποιος είναι ο Σέρβος έμπορος Daniel Barinc, από τον οποίο ο Μονογυιός αγόρασε τη μοιραία Ferrari (εικόνες & video)

 

Ο Σέρβος έμπορος και ιδιοκτήτης μιας από τις μεγαλύτερες μάντρες με super cars στη Γερμανία, ονόματι Daniel Barinc, βρίσκεται ήδη στην Ελλάδα προκειμένου να παράσχει στις αστυνομικές Αρχές πληροφορίες και έγγραφα σχετικά με την παραχώρηση της Ferrari 488 Pista στον άτυχο Μυκονιάτη επιχειρηματία.

Ο Ντανιέλ, μιλώντας στο protothema.gr, ξεκαθαρίζει ότι από μηχανικής άποψης, το αυτοκίνητο δεν αντιμετώπιζε κανένα απολύτως πρόβλημα.  «Ήταν σχεδόν καινούριο και είχε διανύσει μόλις 1000 χλμ πριν το παραδώσουμε στον Τζώρτζη» εξηγεί χαρακτηριστικά.

Ο Σέρβος θεωρείται ένας από τους μεγαλύτερους και πιο αξιόπιστους εμπόρους dream cars στη Γερμανία αλλά και την Ευρώπη και ο χώρος της έκθεσης που διαθέτει βρίσκεται στη πόλη Uhingen.

 

Στο πελατολόγιό του βρίσκονται γνωστοί ποδοσφαιριστές που αγωνίζονται σε ομάδες της Μπουντεσλίγκα, επαφές που απέκτησε μέσα από τη φιλική σχέση που ανέπτυξε με τον κομμωτή της Μπάγερν Μονάχου. Του είχε βελτιώσει ένα Mercedes CLS AMG και από τότε το όνομα του Ντανιέλ καταχωρήθηκε στις ατζέντες όλων των top class ποδοσφαιριστών.

Μερικά από τα dream cars που πουλάει με την τιμή τους:

Δεν είναι τυχαίο ότι η Μπάγερν που έχει σύμβαση με την AUDI πρώτα δίνει τα οχήματα που προορίζονται για τους ποδοσφαιριστές της, στον Ντανιέλ, προκειμένου να κάνει τις απαιτούμενες βελτιώσεις και μετά τα παραδίδει στους κατόχους τους. Ένας από τους πιο πιστούς του πελάτες είναι και οι Φρανκ Ριμπερί, Ντανιελ Κρος, Αλάμπα, ο οποίος μάλιστα αγόρασε ίδιο αυτοκίνητο με τον άτυχο Τζώρτζη Μονογυιό.

Δείτε φωτογραφίες από την έκθεση του Σέρβου ντίλερ των supercars και βίντεο που μιλάει για τους διάσημους πελάτες του:

 Διαβάστε επίσης