-->
06.02.2023

Πρόταση «μαμούθ» 4 δισ. για την αγορά της Τσέλσι από τον πλουσιότερο Βρετανό, Τζιμ Ράτκλιφ

«Βόμβα» ετοιμάζεται να πυροδοτήσει ο πλουσιότερος Βρετανός άνθρωπος, Τζιμ Ράτκλιφ, καθώς σήμερα το πρωί ανακοίνωσε πως κατέθεσε πρόταση 4 δισεκατομμυρίων λιρών για την αγορά της Τσέλσι!
Πρόταση «βόμβα» από το πουθενά για την αγορά της Τσέλσι! Την ώρα που όλοι ετοιμαζόντουσαν για τον διάδοχο του Ρόμαν Αμπράμοβιτς, «έσκασε» ο πλουσιότερος Βρετανός άνθρωπος, Τζιμ Ράτκλιφ, με στόχο την «κλοπή» του αιώνα!

Όπως γνωστοποίησε ο ίδιος ο Ράτκλιφ, σήμερα το πρωί, η εταιρία του η Ineos, κατέθεσε σήμερα το πρωί μια πρόταση «μαμούθ» ύψους 4 δισεκατομμυρίων λιρών!

«Καταθέσαμε την πρόταση μας για την Τσέλσι σήμερα το πρωί», ανέφερε στους Times ο Βρετανός. «Είμαστε η μόνη βρετανική πρόταση. Δεν έχουμε κανέναν σκοπό να επωφεληθούμε οικονομικώς από την υπόθεση διότι βγάζουμε χρήματα από αλλού».

Πρόκειται για μια τεράστια εξέλιξη για την Τσέλσι, καθώς μέσα στην επόμενη εβδομάδα αναμενόταν να βγει ο «νικητής» για την αγορά της.

Ο Ράτφλικ έχει net worth που είναι πολύ κοντά στα 15.5 δισεκατομμύρια, ενώ είναι και κάτοχος του κολοσσού πετροχημικών, Ineos. Μάλιστα η συγκεκριμένη εταιρία έχει στην κατοχή της και τη γαλλική Νις την οποία ο Ράτκλιφ έχει ανεβάσει σε μεγάλο βαθμό τα τελευταία χρόνια.

 


 

 

 

 

 Διαβάστε επίσης