-->
03.08.2021

Προβληματισμός για τη Δεξιά του Κυρίου

Η νέα συγκέντρωση των αντιεμβολιαστών, η δεύτερη μέσα σε μία εβδομάδα, που έγινε στο Σύνταγμα, προβληματίζει την κυβέρνηση.

Γιατί αυτοί που συγκεντρώθηκαν προέρχονται κυρίως από τον χώρο της ακραίας δεξιάς και των παρεκκλησιαστικών οργανώσεων και βέβαια από τους «γνωστούς – άγνωστους» μπαχαλάκηδες.

Όπως χαρακτηριστικά είπε γνωστός επικοινωνιολόγος, πρόκειται για τη «Δεξιά του Κυρίου», η οποία είχε ενσωματωθεί στη Νέα Δημοκρατία.

Το Μαξίμου σε καμία περίπτωση δεν επιθυμεί να διαρρήξει σχέσεις με αυτή την κρίσιμη μάζα των ψηφοφόρων που ασπάζονται τις θεωρίες συνωμοσίας και αρνούνται λόγω θρησκοληψίας να εμβολιαστούν.

Ενδεχόμενη καθεστωτική αντιμετώπισή τους μπορεί να τους σπρώξει μαζικά στο κόμμα του Βελόπουλου, με ό,τι συνεπάγεται μία τέτοια εξέλιξη, παρά το ότι αρκετοί από τους βουλευτές του έχουν εμβολιαστεί.

Γι’ αυτό αναζητούνται επικοινωνιακοί και πολιτικοί χειρισμοί, καθώς και πρωτοβουλίες για την επιστροφή των… ασώτων στο μαντρί της γαλάζιας πολυκατοικίας.Διαβάστε περισσότερα από το War RoomΔιαβάστε επίσης