-->
14.04.2024

Προβληματισμός στον ΣΥΡΙΖΑ για τις εσωκομματικές εκλογές – Αναβολή μιας εβδομάδας ζητά ο Νίκος Παππάς

Δεν έχει γίνει καμία επίσημη συζήτηση στον ΣΥΡΙΖΑ για αναβολή των εκλογών.

Η διαδικασία είναι προγραμματισμένη να πραγματοποιηθεί αυτή την Κυριακή, ωστόσο στελέχη στην Κουμουνδούρου ήδη έχουν αρχίσει τις συζητήσεις μεταξύ τους κατά πόσο η κατάσταση στη χώρα -και ειδικά στις πληγείσες περιοχές- θα επιτρέψει να διεξαχθεί η διαδικασία.

Από την Κουμουνδούρου δεν επιβεβαιώνεται καμία πληροφορία και τονίζεται πως δεν μιλούν για αναβολή.

Σε αυτή τη φάση παρακολουθούν την εξέλιξη των φαινομένων.

Νίκος Παππάς: Αναβολή για μία εβδομάδα

Ο ένας εκ των υποψηφίων για την ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ ζητά με ανακοίνωσή του τη μετάθεση της διαδικασίας εκλογής νέου προέδρου λόγω της έκτακτης κατάστασης.

Στη δήλωσή του αναφέρει: «Τις τελευταίες ώρες έχω επικοινωνήσει με βουλευτές και στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία στις περιοχές που έχουν πληγεί.

Η κατάσταση είναι εξαιρετικά σοβαρή και εκτός ελέγχου, ειδικά στη Θεσσαλία. Η κυβέρνηση Μητσοτάκη, από παντού απούσα, «νίπτει τας χείρας» της.

Καλούμε τον κ. Μητσοτάκη να προστατεύσει τη χώρα και την κοινωνία και να μη τυρβάζει περί άλλων. Ζητώ τη μετάθεση των διαδικασιών εκλογής ηγεσίας του κόμματος κατά μία εβδομάδα.

Η παράταξή μας πρέπει, υπό τον πρόεδρο της Κ.Ο., να γίνει το πραγματικό στήριγμα της ελληνικής κοινωνίας σε αυτή την κρίσιμη κατάσταση».Διαβάστε επίσης