-->
28.03.2023

Ψάχνουν στο Μπαλί: τη βίλα των… οργίων – Πέντε πορνοστάρ γύρισαν «ροζ» βίντεο

Ανθρωποκυνηγητό έχει ξεκινήσει στο Μπαλί για τον εντοπισμό του ιδιοκτήτη ή των ιδιοκτητών μίας… βίλας οργίων όπου πορνοστάρ φέρεται να γύρισαν βίντεο σεξουαλικού περιεχομένου. Το γεγονός προκάλεσε την οργή των Αρχών της χώρας όπου ισχύουν σκληροί νόμοι κατά της πορνογραφίας.

Βίντεο που ανέβηκαν στη δημοφιλή εφαρμογή είχαν καταγραφεί στο ειδυλλιακό Μπαλί με τη λεζάντα «Καλωσορίσατε στην πορνο-βίλα». Η παρουσία ενός «penjor», δηλαδή ενός διακοσμητικού στύλου από μπαμπού που τοποθετούνται έξω από σπίτια δυο φορές τον χρόνο σε συγκεκριμένες θρησκευτικές εορτές, προκάλεσε οργή στις ινδονησιακές Αρχές, οι οποίες ειδοποιήθηκαν για τα βίντεο όπου απεικονίζονταν ινδονησιακές πινακίδες .

Η κατά πλειοψηφία μουσουλμανική χώρα έχει σκληρούς νόμους κατά της πορνογραφίας και οι παραβάτες μπορεί να έρθουν αντιμέτωποι με χρόνια φυλάκισης. Τα «καυτά» βίντεο προκάλεσαν φρενίτιδα σε ορισμένα ινδονησιακά μέσα ενημέρωσης σχετικά με το «σεξ πάρτι» και την αναζήτηση της βίλας. Παρ’ όλο που δεν έχουν πραγματοποιηθεί συλλήψεις, η αστυνομία προειδοποίησε επίσης τα ξενοδοχεία σε περίπτωση παρόμοιας δραστηριότητας.Οι Αρχές εντόπισαν την περιοχή του νησιού όπου φέρεται να είναι η βίλα, σύμφωνα με το Vice, και τώρα λένε ότι βρήκαν και το ακίνητο αλλά σε μία περίεργη εξέλιξη, κανείς δεν ήταν εκεί. «Η αστυνομία ερευνά την οικοδομική άδεια. «Έχουμε επισκεφθεί αρκετές φορές τη βίλα, αλλά ήταν άδεια» δήλωσε ο επικεφαλής της δημοτικής αστυνομίας του Μπαλί στο VICE World News. «Θα λάβουμε μέτρα μόλις βρούμε τον ιδιοκτήτη της βίλας ή τον εκπρόσωπό τους ώστε να μην πράττουμε βάσει εικασιών» πρόσθεσε. Αξιωματικοί έχουν καλέσει ιδιοκτήτες ακινήτων και ξενοδόχους να είναι πιο προσεκτικοί με εκείνους που ενδεχομένως να χρησιμοποιήσουν τοπικά ακίνητα ως σετ για πορνοταινίες. Η αστυνομία φαίνεται πως παρακολουθεί στενά τους ξένους στο Μπαλί, προκειμένου να αποτρέψει παρόμοια γεγονότα.

Η αστυνομία του Μπαλί λέγεται ότι είναι οργισμένη επειδή οι δημιουργοί ταινιών επέλεξαν το νησί τους για τη «νέα πορνο-βίλα» και πως μία από τις ηθοποιούς που εμφανίζονται στα βίντεο με το σεξουαλικό περιεχόμενο είναι Ινδονήσια, ενώ το υπόλοιπο καστ είναι λευκοί ηθοποιοί. Σύμφωνα με το Bali Express, το σενάριο θέλει ένα ζευγάρι λευκών, τον Κέβιν καιτ η Σελίνα να καλεί δύο λευκούς άνδρες, τον Μπράιαν και τον Φιν Ντέιβις, στο πολυτελές διαμέρισμά τους μαζί με την ντόπια ηθοποιό, Πούτρι Πενέλοπε.

Αφού τα τοπικά ΜΜΕ δημοσίευσαν την είδηση για τη βίλα των «οργίων», η τοπική αστυνομία επιβεβαίωσε ότι η βίλα βρίσκεται στην πολυτελή περιοχή του Jalan Umalas,ωστόσο δεν έχουν ακόμη προσδιορίσει το ακριβές ακίνητο ή τον ιδιοκτήτη του. Ο επικεφαλής του υπουργείου Δικαιοσύνης και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων στο Μπαλί επιβεβαίωσε ότι οι αξιωματικοί του Τμήματος Μετανάστευσης ερευνούν το θέμα.

Διαβάστε επίσης