-->
25.05.2024

Ψηφοδέλτια ΠΑΣΟΚ: «Ντέρμπι» και στο Βόρειο Τομέα της Β΄Αθηνών – Όλα τα ονόματα

Συνωστισμός υποψηφίων βουλευτών παρατηρείται για το ΠΑΣΟΚ και στον Βόρειο Τομέα της Β΄Αθηνών.
Η Χαριλάου Τρικούπη στις προσεχείς εκλογές, τουλάχιστον σε αυτές που θα πραγματοποιηθούν με την απλή αναλογική, διεκδικεί δυο έδρες.
Σήμερα, το ΠΑΣΟΚ διαθέτει μια έδρα, που την κατέχει ο Ανδρέας Λοβέρδος.
Ο Ανδρέας Λοβέρδος θα είναι βεβαίως εκ νέου υποψήφιος, αλλά δεν θα είναι ο μόνος.
Ισχυρή υποψηφιότητα εμφανίζεται και αυτή του Πάνου Βλάχου, υπεύθυνου επικοινωνίας της Φώφης Γεννηματά, που αποδεσμεύτηκε από τη θέση από τον Νίκο Ανδρουλάκη,ώστε να διεκδικήσει την έδρα.
Ταυτόχρονα, όπως όλα δείχνουν, θα έχουμε στο Βόρειο Τομέα δυο ακόμα υποψηφιότητες:
-Η Μιλένα Αποστολάκη, δείχνει να είναι κοντά στην οριστικοποίησή της όχι μόνο να επιστρέψει στο ΠΑΣΟΚ μετά την ανάδειξη του Νίκου Ανδρουλάκη στην ηγεσία του, αλλά και να είναι υποψήφια για την ελληνική Βουλή.
-Ο Ανδρέας Παπαδόπουλος, δημοσιογράφος,  πρώην εκπρόσωπος Τύπου της ΔΗΜΑΡ, αφού φλέρταρε με το Κυριάκο Μητσοτάκη, στήριξε εξ αρχής την υποψηφιότητα Ανδρουλάκη και, όπως όλα δείχνουν, θα είναι υποψήφιος για μια έδρα στη Βουλή.
Μάχη για την έδρα αναμένεται να δώσει και η Κατερίνα Μπατζελή, που βγήκε πρώτη γυναίκα σε σταυρούς στην ανάδειξη της νέας Κεντρικής Επιτροπής, εκλέχτηκε στο Πολιτικό Συμβούλιο και που ανήκει στο «παπανδρεϊκό» μπλοκ της Χαριλάου Τρικούπη.
Στο Βόρειο Τομέα υποψήφια θα είναι και το μέλος της ΚΕ Ρένια Ζαρκαδούλα, που στήριξε εξαρχής την υποψηφιότητα Ανδρουλάκη, καθώς και ο Ξένος Μανιατογιάννης, Δήμαρχος Βριλησσίων, που αποτελεί μια ισχυρή υποψηφιότητα και από τα φαβορί για την είσοδο στη Βουλή.


Διαβάστε επίσης