-->
08.12.2023

Ραδιοφωνική εκπομπή θα κάνει ο Κασελάκης στο Κόκκινο

Το ραδιόφωνο προσθέτει ο Στέφανος Κασσελάκης στους διαύλους επικοινωνίας με τον λαό, στο πλαίσιο της -κατά τον ίδιο- αδιαμεσολάβητης σχέσης του με τους πολίτες.

Κι ενώ ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ στήριξε την καμπάνια του αλλά και την εν γένει του επικοινωνιακή στρατηγική στο TikTok, το Χ, το Facebook και το Instagram, πλέον επιστρέφει σε ένα λίγο πιο παραδοσιακό μέσο, που δεν είναι άλλο από το κομματικό ραδιόφωνο «Στο Κόκκινο», όπου μία φορά την εβδομάδα θα καθιερώσει την εκπομπή η «Ώρα του προέδρου».

Ο Στέφανος Κασσελάκης, σε σημερινή παρέμβασή του στο Κόκκινο είπε ότι με την εκπομπή του θα μπορεί να απαντά απευθείας σε ερωτήσεις και παρατηρήσεις των ακροατών του ραδιοφωνικού σταθμού.

Άγνωστη παραμένει μέχρι στιγμής η ζώνη που θα επιλέξει ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ για την εκπομπή του, αν θα είναι απευθείας ή και με τη συμμετοχή δημοσιογράφου, αν τα ερωτήματα θα τίθενται ζωντανά και ποιος θα τα επιλέγει. Ωστόσο, κάποιοι καταφανώς κακοπροαίρετοι ήδη ρωτούν αν θα υπάρχει και δυνατότητα αφιερώσεων στην εκπομπή.Διαβάστε επίσης