Προμηθευτείτε τα απαραίτητα υλικά και ακολουθήστε βήμα βήμα τις οδηγίες του Άκη Πετρετζίκη και η επιτυχία είναι δεδομένη!
Τα υλικά που θα χρειαστείτε, είναι:
Για τα ραβιόλια
- 450 γρ. σπανάκι
- 1 ματσάκι φρέσκα κρεμμυδάκια, το άσπρο μέρος
- 1/4 ματσάκι άνηθο
- αλάτι
- πιπέρι
- 200 γρ. τυρί κρέμα
- 40 γρ. παρμεζάνα
- 150 γρ. ζύμη για ζυμαρικά
- 100 γρ. αλεύρι γ.ο.χ., για το άνοιγμα της ζύμης
- 1 κρόκο, αραιωμένο με 1 κ.σ. νερό
Για τη σάλτσα
- 2 κ.σ. ελαιόλαδο
- 1 κ.σ. άνηθο
- 1 ματσάκι φρέσκα κρεμμυδάκια, το πράσινο μέρος
- 200 γρ. κρέμα γάλακτος 35%
- Για το σερβίρισμα
- παρμεζάνα
- πιπέρι
- βασιλικό