Search
Close this search box.
Search

Reunion πρώην βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ

Πριν 10 έτη

Στην παρουσίαση του βιβλίου της Νάντιας Βαλαβάνη, «Τρίτο Μνημόνιο: Η ανατροπή μιας ανατροπής», έδωσαν το παρών, πολλά πρώην στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ που αποχώρησαν από το κόμμα μετά την ψήφιση του 3ου Μνημονίου ή και νωρίτερα.

Η συγγραφέας είπε σημείωσε στο τέλος της παρουσίασης, ότι η σύνθεση του πάνελ των ομιλητών δεν ήταν τυχαία. «Το κριτήριο δεν είναι η προσωπική εκτίμηση που έχω στον καθένα από αυτούς. Είμαστε αυτοί που συμπορευτήκαμε στη Λαϊκή Ενότητα. Αν μπορέσαμε να συμπράξουμε τότε διασώζοντας την τιμή της Αριστεράς, τότε υπάρχει ελπίδα», είπε.

Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν μεταξύ άλλων η Ζωή Κωνσταντοπούλου, ο Γιάνης Βαρουφάκης, ο Μανώλης Γλέζος, ο Κώστας Λαπαβίτσας, ο Παναγιώτης Λαφαζάνης αλλά και ο Αλέκος Αλαβάνος.

Δημοφιλη

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Search
Close this search box.