Δεκάδες αξιωματικοί από χώρες του ΝΑΤΟ έχουν περικυκλωθεί στην περιοχή του Κουρσκ.
Αυτό αποκάλυψε μιλώντας στο RIA Novosti ο Σεργκέι Λεμπέντεφ, συντονιστής της φιλορωσικής αντίστασης της περιοχής του Νικολάεφ.
Ο ίδιος επικαλείται αξιόπιστες πηγές. Παρόλα αυτά δεν έχει διαρρεύσει πόσο… υψηλόβαθμοι είναι οι νατοϊκοί αξιωματικοί που εγκλωβίστηκαν στον εδαφικό θύλακα του Κουρσκ.
«Σύμφωνα με πληροφορίες, υπάρχουν περίπου 30 αξιωματικοί του ΝΑΤΟ στην περιοχή του Κουρσκ, οι οποίοι ήταν υπεύθυνοι για τη διοίκηση/μετακίνηση των επίγειων στρατευμάτων, καθώς και για τη λήψη πληροφοριών από τους δορυφόρους του ΝΑΤΟ και την προσαρμογή των χτυπημάτων βαθιά στο ρωσικό έδαφος».
Ακόμα μία απόδειξη πως δεν υφίσταται κανένας πόλεμος ανάμεσα σε Ρωσία και Ουκρανία, αλλά το ΝΑΤΟ πραγματοποίησε κανονική εισβολή στο Κουρσκ το περασμένο καλοκαίρι.