-->
13.06.2024

Σάλος με τις αρλούμπες Ξυδάκη – Αιχμηρή απάντηση Μαρινάκη

Χθες το βράδυ, ο πρώην βουλευτής και πρώην αναπληρωτής υπουργός του ΣΥΡΙΖΑ Νίκος Ξυδάκης, μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό Kontra Channal, εξαπέλυσε επίθεση σε μέρος του πληθυσμού που ψήφισε τη ΝΔ. «Ίσως σε ένα μέρος του πληθυσμού, μέσα στη συσκότιση, την παραπληροφόρηση και την ομίχλη στα μυαλά, υπάρχει ένα σύνδρομο “είμαστε θυρωροί της νύχτας”, ένα “σύνδρομο της Στοκχόλμης”» σημείωσε χαρακτηριστικά ο πρώην αναπληρωτής υπουργός του ΣΥΡΙΖΑ.

Ανέφερε πως οι νέοι που ψήφισαν ΝΔ «είτε δεν έχουν καταλάβει οι ίδιοι είτε δεν έχουν καταλάβει οι γονείς τους». Συμπλήρωσε πάντως ότι ο ΣΥΡΙΖΑ δεν κατάφερε να γοητεύσει τους νέους, ενώ έχασε και τα λαϊκά στρώματα.

Δήλωση του Γραμματέα της Πολιτικής Επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας Παύλου Μαρινάκη

Μέχρι την 21η Μαΐου, ο ΣΥΡΙΖΑ έλεγε ότι οι νέοι θα έριχναν τον Μητσοτάκη. Τώρα που και οι νέοι ψήφισαν Νέα Δημοκρατία, κατά τον κύριο Ξυδάκη είτε πάσχουν από το σύνδρομο της Στοκχόλμης, είτε δεν κατάλαβαν τι ψήφισαν.

Οι μόνοι που δεν έχουν καταλάβει τι ψήφισαν οι Ελληνίδες και οι Έλληνες είναι ο κύριος Τσίπρας και η παρέα του. Και, όσο συνεχίζουν να προσβάλλουν τους πολίτες, τόσο το 20% θα μοιάζει σύντομα με άπιαστο όνειρο.

Τους αφήνουμε στη μιζέρια και στο μίσος τους προς ό,τι δεν συμφωνεί με τις ιδεοληψίες τους. Συνεχίζουμε ενωμένοι, σταθερά, τολμηρά, μπροστά, δίπλα σε κάθε πολίτη, για να φτιάξουμε όλοι μαζί την Ελλάδα που θέλουμε, την Ελλάδα που αξίζει σε όλους.Διαβάστε επίσης