-->
18.05.2024

Scorpios Bar: Απολύθηκε η γυναίκα που έκανε viral το μαγαζί – Η αντιζηλία με την ιδιοκτήτρια και η αναγνωρισιμότητα

Μια απρόσμενη τροπή πήρε για την Μαρίνα Μπομπέτσι, την υπάλληλο του «Scorpios Music Bar», η δημοφιλία που απέκτησε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης καθώς όπως αποκάλυψε απολύθηκε από το μπαρ επειδή… έγινε διάσημη.

Συγκεκριμένα, η πληθωρική υπάλληλος έγινε viral στο TikTok με την χαρακτηριστική ατάκα «Σκορπιός είναι για σένα, μπαμ» διαφημίζοντας το μπαρ που δούλευε.

Σε μια συνέντευξη που παραχώρησε στο περιοδικό On Time η ίδια αποκάλυψε τους λόγους για τους οποίους οι υπεύθυνοι του καταστήματος έλαβαν την απόφαση να την απολύσουν. Χαρακτηριστικά ανέφερε ότι η πρώην φίλη της και ιδιοκτήτρια του μπαρ, Μαρία Ιορδάνοβα, πήρε τη μεγάλη απόφαση να την απολύσει.

Είμαστε πολλά χρόνια φίλες. Δουλεύαμε μαζί χρόνια

«Αποφάσισε να ανοίξει δικό της μαγαζί και ήθελε να μαζέψει ομάδα δυνατή! Εννοείται ότι θα πήγαινα» είπε ξεκινώντας τη συνέντευξή της η Μαρίνα Μπομπέτσι.

Στην πορεία, περιέγραψε τη σκέψη πίσω από το viral βίντεο. «Το Scorpios είναι για σένα άνοιξε στις 20 Δεκεμβρίου του 2023. Σκεφτόμασταν όλη η ομάδα πώς να το μάθει ο κόσμος, πέρα από τους φίλους και γνωστούς μας. Προσπαθήσαμε μέσω Facebook και Instagram, όταν ένας φίλος μας πρότεινε να κάνουμε λογαριασμό στο TikTok και να το διαφημίσουμε εκεί. Όντως, η Μαρία έκανε λογαριασμό και ξεκινήσαμε με βίντεο από το εσωτερικό του μαγαζιού, τα ποτά… Είχε κάνει το πρώτο βίντεο η Αντωνία (Ρωσίδα, δύναμη!) και αργότερα ένα δεύτερο η Πέπα, μια άλλη κοπέλα. Το τρίτο βίντεο ήταν το δικό μου».

Στη συνέχεια, η ίδια σχολίασε ότι ντρεπόταν, όταν άρχισε να την αναγνωρίζει όλο και περισσότερος κόσμος, λόγω του TikTok. «Μετά την επιτυχία του βίντεο, που έφτασε τουλάχιστον τα δέκα εκατ. προβολές, τι έγινε; Εγώ δεν έχω καλή σχέση με τα social media. Eνας γείτονας μου λέει «έχεις γίνει διάσημη, παίζεις παντού» και μου έδειξε. Μπήκα να διαβάσω τι είναι το viral. Να πω την αλήθεια, στην αρχή στενοχωρήθηκα. Σκεφτόμουν τι θα λένε για μένα. Διάβαζα και τα σχόλια. Έχω κι ένα παιδάκι, μην πουν κάτι κακό» είπε.

Από την αναγνωρισιμότητα έως τη ζήλια

Όμως, η Μπομπέτσι στάθηκε και στις αντιδράσεις του κόσμου ο οποίος μετά την απήχηση που είχαν τα βίντεό της την αναγνώριζε στον δρόμο. «Με αναγνωρίζει ο κόσμος στο δρόμο. Μου μιλούν, με χαιρετούν. Άλλοι ζητούν να βγάλουν με φωτογραφία, άλλοι μου ζητούν να πω την ατάκα «ΠΑΜ!», Θετικά σχόλια…» είπε.

Και εκεί είναι που άρχισε η αρχή του τέλους «Η ιδιοκτήτρια έβγαλε ζήλια που με ζητούσαν».«Μετά την επιτυχία του βίντεο με εμένα και όσα είπα, δεν συνεργάζομαι πια με το Scorpios. Ερχόταν κόσμος, θαυμαστές και με ζητούσαν, άλλοι με κερνούσαν σαμπάνιες. Μάλιστα, κάποιοι έρχονταν από Σπάρτη, Θεσσαλονίκη και άλλες πόλεις να με δουν, μου έφερναν δώρα, άλλοι μου έδιναν χρήματα για να πω «Scorpios είναι για σένα». Αυτό δεν άρεσε στην ιδιοκτήτρια» εξήγησε.

Όταν μπαίνουν τα χρήματα στη μέση, οι φιλίες πάνε περίπατο

«Η Μαρία (Ιορδάνοβα) με σταμάτησε από το μαγαζί. Δεν της άρεσε ότι ο κόσμος ερχόταν και με ζητούσε. Έλεγαν «πού είναι η μελαχρινή που λέει το ΠΑΜ;». Ήθελε να καρπωθεί την επιτυχία εκείνη και το μαγαζί. Έβγαλε ζήλια, θεωρώ, και κακία. Κρίμα, γιατί γνωριζόμαστε τόσα χρόνια…» πρόσθεσε εξηγώντας το παρασκήνιο πίσω από την απόλυσή της.

«Η Μαρία δεν εκτιμάει αυτό που έγινε. Γενικότερα, δεν εκτιμάει όλους που δουλεύουν εκεί. Δεν συμπεριφέρεται όμορφα. Πλήρωσε 50 ευρώ το μοντάζ για τα βίντεο, δεν της ανήκουμε. Στα social media, που της σχολιάζουν ότι η επιτυχία έγινε χάρη σε εμένα και ζητούν να δουν βίντεο για το μαγαζί με εμένα, απαντά προσβλητικά» είπε σχολιάζοντας τη στάση της ιδιοκτήτριας.

Η απάντηση της ιδιοκτήτριας

Από την πλευρά της, η ιδιοκτήτρια του μαγαζιού, Μαρία Ιορδάνοβα, έδωσε την απάντησή της και πάλι στην On Time, ρίχνοντας τις ευθύνες στην άλλοτε φίλη και συνάδελφό της, Μαρίνα.

«Την έδιωξα. Έκανε το μαγαζί άνω κάτω. Μέθυσε ένα βράδυ και άρχισε να βρίζει όλο τον κόσμο και να πετάει ποτήρια. Την ξέρω δεκαπέντε χρόνια. Ξέρουμε όταν πίνει τι γίνεται. Έγινε πολλές φορές. Είχαμε παράπονα από πελάτες. Αναγκάστηκα να τη διώξω που έκανε άνω κάτω το μαγαζί. Ο κόσμος που την έχει ζήσει, την ξέρει» είπε.Διαβάστε επίσης