Search
Close this search box.
Search

Σκρέκας: Έλεγχοι σε σούπερ μάρκετ κατά την πρώτη ημέρα των μέτρων για τις μειώσεις των τιμών

Πριν 11 μήνες

Ελέγχους σε σούπερ μάρκετ κατά την πρώτη ημέρα εφαρμογής των κυβερνητικών μέτρων για τις μειώσεις τιμών πραγματοποίησε ο υπουργός Ανάπτυξης Κώστας Σκρέκας

«Τα μέτρα είναι δραστικά, διαρθρωτικού χαρακτήρα και στοχεύουν να διορθώσουν νομικές στρεβλώσεις στην αγορά που έχουν κυριαρχήσει τα τελευταία χρόνια» τόνισε ο υπουργός και πρόσθεσε: «Παρατηρήσαμε ότι οι τιμές ράφι, σε αρκετά προϊόντα, όπως το γάλα έχουν μειωθεί κατά 15%. Θα δούμε και στα υπόλοιπα προϊόντα αν έχουμν μειωθεί, σε βασικές κατηγορίες όπως απορρυπαντικά, καθαριστικά προσωπικής υγιεινής, βρεφικές πάνες και γάλα».

Καταλήγοντας ο κ. Σκρέκας σημείωσε πως «δεν θα σταματήσουμε την προσπάθεια για την αποκλιμάκωση του πληθωρισμού» ο οποίος όπως υποστήριξε έχει ήδη αρχίσει να υποχωρεί.

 

Δημοφιλη

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Search
Close this search box.