-->
12.04.2024

Σοκ στη Θεσσαλονίκη: Δεκαπέντε 17χρονοι έδειραν 15χρονο

Της Φανής Χαρίση

Σαν άγρια αγέλη μια παρέα 15 ατόμων ηλικίας όλοι τους 17 ετών ορμηξε πάνω σε ένα 15χρονο παιδί χτυπώντας τον με βία στο πρόσωπο αρπάζοντας του τα air pod ακουστικά τηλεφώνου και μόλις 4 ευρώ.

Το περιστατικό σημειώθηκε στις 8 το βράδυ του Σαββάτου και καταγγελθηκε την επόμενη ημέρα στις αστυνομικές αρχές. Όλα άρχισαν όταν η παρεα των 17χρονων εντόπισε τον 15χρονο σε σταση λεωφορείων που βρισκεται πίσω απο μεγάλο εμπορικό κατάστημα στην ανατολική Θεσσαλονίκη.

Ο 15χρονος είχε επισκεφτεί ένα άλλο κατάστημα από το οποίο αγόρασε ένα δώρο για ένα φιλικό του πρόσωπο. Στη στάση του λεωφορείου τον εντόπισαν τα 15 νεαρά άτομα και αμέσως τον πλησίασαν.

Στο μεταξυ, καποιος περαστικός με το ΙΧ του έσπευσε στο σημειο για να βοηθήσει τον 15χρονο και πράγματι η παρέα απομακρυνθηκε αλλα μολις αποχωρησε ο περαστικός οι 17χρονοι γυρισαν και τον χτύπησαν. Το παιδί ενημερωσε τους γονείς του οι οποιοι και το μετεφεραν σε νοσοκομειο καθως έφερε χτυπήματα στη μύτη και στα χείλη ομως δεν χρειάστηκε νοσηλεία ενώ εξεταστηκε και από ιατροδικαστή.

Ο 15χρονος αναγνώρισε ενα άτομο που ειναι και συμμαθητής του αδερφού του που φοιτά σε ΕΠΑΛ της ανατολικής Θεσσαλονίκης.

Η Αστυνομία εχει ταυτοποιήσει δύο ατομα που συμμετείχαν στο συμβάν και αναζητά τα υπόλοιπα ενώ έχει στη διάθεσή της υλικό από κάμερα ασφαλείας παρακείμενου καταστηματος στο οποίο αποτυπώνεται το περιστατικό.

newsbomb.grΔιαβάστε επίσης