-->
19.04.2024

Σοκαρισμένος επέστρεψε ο Βέρτης: Αλλο στην τηλεόραση κι άλλο να το ζεις – Πέρασε το βράδυ σε καταφύγιο στο Τελ Αβίβ – ΒΙΝΤΕΟ

Τις έντονες στιγμές που πέρασε στο Ισραήλ λόγω των δεκάδων ρουκετών που εκτόξευαν το βράδυ της Τρίτης με στόχο το Τελ Αβίβ οι δυνάμεις της Χαμάς από την Λωρίδα της Γάζας, αναφέρθηκε ο γνωστός τραγουδιστής Νίκος Βέρτης, ο οποίος επέστρεψε  στο «Ελευθέριος Βενιζέλος» το απογευμα της Τετάρτης. Ο δημοφιλής καλλιτέχνης βρέθηκε στο Ισραήλ από το βράδυ της Κυριακής για τις συναυλίες που είχαν προγραμματιστεί για σήμερα 12 Μαΐου και την Πέμπτη 13 Μαΐου,  με τη συμμετοχή τουλάχιστον 10.000 ατόμων.

Στις δηλώσεις του, ο Νίκος Βέρτης ανέφερε ότι ήταν στον 20ο όροφο του ξενοδοχείου μαζί με τους συνεργάτες του όταν ξεκίνησαν οι επιθέσεις- κάτι που όπως είπε, τον έκανε να ανησυχήσει ιδιαίτερα. Ωστόσο, όπως πρόσθεσε, μέσα σε μισό λεπτό οι υπεύθυνοι του ξενοδοχείου τους οδήγησαν σε καταφύγιο.

«Υπάρχει καταφύγιο σε όλα τα κτίρια, είναι πολύ καλά προετοιμασμένοι για τέτοιες καταστάσεις, ανέφερε ο τραγουδιστής, για να σημειώσει ότι σε κάθε περίπτωση, «είναι τρομερό συναίσθημα να ακούς τις σειρήνες και τις ρουκέτες». Μόνο στο Τελ Αβίβ χθες έπεσαν 110 ρουκέτες με αποτέλεσμα, όσοι βρίσκονται εκεί να περάσουν δύσκολες ώρες.

«Άλλο πράγμα να το βλέπεις στην τηλεόραση και άλλο να το ζεις», τόνισε ο Νίκος Βέρτης.

Η στρατιωτική κλιμάκωση ανάμεσα στο Ισραήλ και τη Χαμάς που συνεχίζεται μέχρι και σήμερα οδήγησε στην αναβολή των συναυλιών του, που προβλέπεται να μετατεθούν για αργότερα, όταν τα πράγματα θα έχουν ηρεμήσει. Ο καλλιτέχνης και οι στενοί συνεργάτες του είναι όλοι καλά στην υγεία τους.

Δείτε βίντεο και φωτογραφίες:

vertis_aerodromio_in2
vertis_aerodromio_in
vertis_aerodromio_art


Διαβάστε επίσης