-->
07.06.2023

Σπύρος Μπιμπίλας για την αποχώρηση Γιάννη Χατζηγεωργίου από το Survivor: Τον είχα προειδοποιήσει να μην πάει

Μια ξαφνική αποχώρηση προέκυψε στο Survivor, όπως αποκαλύφθηκε στο επεισόδιο της Τετάρτης, με τον Γιάννη Χατζηγεωργίου να φεύγει από τον Άγιο Δομίνικο για προσωπικούς λόγους που προϋπήρχαν, όπως ανακοίνωσε ο Γιώργος Λιανός.

Ο πρόεδρος του ΣΕΗ, Σπύρος Μπιμπίλας, μίλησε για την εξέλιξη αυτή, καθώς ο ηθοποιός είχε αφήσει τον ρόλο του στη θεατρική παράσταση «Σκρουτζ», για να λάβει μέρος στο reality επιβίωσης, γεγονός που τότε είχε προκαλέσει αντιδράσεις.

«Εξαναγκάζομαι να βλέπω κάτι που με θλίβει, όσο περιμένω για να βγω στις εκπομπές. Δεν θέλω να βλέπω το Survivor, με θλίβει το γεγονός. Ο Γιάννης είναι καταπληκτικό παιδί. Ούτε χαίρομαι, ούτε λυπάμαι που έφυγε. Τον είχα προειδοποιήσει να μην πάει, να μην αφήσει τον ρόλο του στο Σκρουτζ. Επειδή δικαιώνομαι μέσω αυτού γιατί να χαρώ;» δήλωσε ο Σπύρος Μπιμπίλας και σε ερώτηση για το αν θα τον ξαναπάρουν στην παράσταση, απάντησε:

«Εγώ δεν είμαι θιασάρχης που βάζω και βγάζω ανθρώπους. Δεν γίνεται να γυρίσει στην παράσταση. Λυπάμαι να βλέπω τους ηθοποιούς να τσακώνονται και να βρίζονται. Δεν τους βοηθάει αυτό».Διαβάστε επίσης