-->
04.10.2023

Σπύρος Παπαδόπουλος: Ρίχνει τα «καρφιά» του γιατί σταμάτησε το «Στην υγειά μας ρε παιδιά»

Μια συνέντευξη εφ΄όλης της ύλης παραχώρησε ο Σπύρος Παπαδόπουλος, στην εφημερίδα «Πρώτο Θέμα».

Ο γνωστός ηθοποιός και παρουσιαστής, μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στο τέλος του «Στην υγειά μας ρε παιδιά» και στο πώς πήρε την απόφαση.

«Όταν ξεκίνησα, στόχος μου ήταν να κάνω μια εκπομπή με τα ακούσματα τα δικά μου, τα λίγο πριν από μένα και τα λίγο μετά. Κέρδισα πάρα πολλά μέσα από αυτό το ταξίδι. Ήρθα σε επαφή με ανθρώπους σημαντικούς, που ούτε φανταζόμουν πως θα γνωρίσω ποτέ», είπε και πρόσθεσε:

«Πού να φανταστώ πως θα πηγαίνω στο σπίτι του Μίκη δυο φορές την εβδομάδα και θα μιλάμε με τις ώρες; Ότι θα γίνω φίλος με ανθρώπους που θαύμαζα και λάτρευα όπως ο Μάνος Ελευθερίου, ο Σταύρος Κουγιουμτζής και τόσοι άλλοι;».

«Όταν το πράγμα, για διάφορους λόγους και παρά τη θέλησή μου, άρχισε να πηγαίνει αλλού, ένιωσα να φθείρομαι και γι’ αυτό το σταμάτησα. Με απασχολούσε αρκετό καιρό το μέλλον αυτής της εκπομπής. Αλλά την απόφαση την πήρα μπαμ και κάτω. Μου την έπεσε ο εαυτός μου μια νύχτα που ήμουν στη Νάξο, ξυπνάω, γράφω ένα κείμενο και παίρνω έναν φίλο μου και του ζητάω να το ανεβάσει στο Instagram, γιατί εγώ δεν ασχολούμαι με τα social media», κατέληξε.Διαβάστε επίσης