-->
04.12.2023

Σπύρος Παπαδόπουλος: «Το θεωρώ μεγάλη απώλεια για το Στην υγειά μας ρε παιδιά» (ΒΙΝΤΕΟ)

Ποδαρικό στο «Δε Γκρανμάδερ» έκανε ο Σπύρος Παπαδόπουλος, τη νύχτα της Παρασκευής 14 Μαϊου, συναντώντας τον καλό του φίλο, Ιεροκλή Μιχαηλίδη. Ο δημοφιλής ηθοποιός αναφέρθηκε, μέσα σε όλα, στην ωραιότερη του στιγμή μέχρι σήμερα καθώς και την πιο μεγάλη απώλεια στο «Στην υγειά μας ρε παιδιά» που έπειτα από 17 ολόκληρα χρόνια θα ολοκληρώσει φέτος τον κύκλο του.

«Έλληνες απανταχού, νομίζω ότι είναι η σωστή στιγμή το »Στην υγειά μας ρε παιδιά» να περάσει στην ιστορία. Ελπίζω, όχι και στη λήθη» είχε γράψει, μεταξύ άλλων, πριν από λίγες ημέρες.

Πιο συγκεκριμένα, ο Σπύρος Παπαδόπουλος σημείωσε χαρακτηριστικά στη νέα εκπομπή του OPEN πως «ένας καλεσμένος που ήθελα πολύ στο «Στην υγειά μας ρε παιδιά», και δεν ήρθε, είναι ο Σταύρος Ξαρχάκος. Πολύ τον ήθελα. Του είπα κιόλας πως εάν έρθει να κάνουμε ένα διπλό αφιέρωμα, μετά θα μπορούσα να την σταματήσω, αλλά δεν θέλει ο άνθρωπος και το σέβομαι φυσικά. Σέβομαι όποιον δεν θέλει να έρθει γιατί καταλαβαίνω τη δυσκολία του να εμφανίζεσαι στην τηλεόραση. Εγώ δηλαδή δεν μπορώ καθόλου να με φωνάζουν στην τηλεόραση. Τους νιώθω τους ανθρώπους. Το θεωρώ όμως μεγάλη απώλεια».

«Επειδή έχω την παραξενιά ότι δεν θέλω να κάνω αφιέρωμα σε έναν άνθρωπο που είναι δέκα χιλιόμετρα παρακάτω, με βίντεο, θέλω να είναι εκεί. Δεν μπορώ να κάνω αφιέρωμα και να είναι ο Σταύρος στο σπίτι του και να βλέπει την εκπομπή. Θέλω να είναι παρών» πρόσθεσε ο ηθοποιός και παρουσιαστής του ΣΚΑΪ. «Ο Μίκης Θεοδωράκης ήρθε τρεις φορές και ίσως στην πρώτη εκπομπή μαζί του δεν πίστευα αυτό που μου συμβαίνει. Πήγαινα στο σπίτι του, μίλαγε με τις ώρες και είναι ποταμός ο Μίκης. Πολλά από όσα άκουσα δεν προβλήθηκαν στην εκπομπή γιατί τι να πρωτοχωρέσει».

 Διαβάστε επίσης