-->
28.11.2022

Στα δικαστήρια Πειραιά ο τραγουδιστής για την κοκαΐνη – Επιμένει ότι δεν γνώριζε!

Το κατώφλι των δικαστηρίων Πειραιά αναμένεται να περάσει σήμερα ο 36χρονος τραγουδιστής που συνελήφθη γιατί δυο drug dealers, πιάστηκαν επ’αυτοφώρω να αφήνουν στο ξεκλείδωτο αυτοκίνητο του 6 γραμμάρια κοκαΐνης. Η σύλληψη έγινε ξημερώματα Σαββάτου, έξω από το κέντρο που τραγουδούσε καθώς αστυνομικοί της ΟΠΚΕ, «βούτηξαν» τον dealer του, την ώρα που φορτωμένος με 17γραμμάρια κοκαΐνης άφησε ένα «βραχάκι» 6 γραμμαρίων μέσα στο αυτοκίνητο του. Έκτος από τον dealer, τον συνεργό του και τον τραγουδιστή, συνελήφθη και η σύντροφός του καθώς το κόκκινο Volkswagen Tiguan που οι dealers άφησαν το βραχάκι κοκαΐνης είναι στο όνομα της.
Όλα ξεκίνησαν λίγο πριν τις 2 τα ξημερώματα του Σαββάτου όταν αστυνομικοί της ΟΠΚΕ που πραγματοποιούσαν περιπολία σε περιοχή των δυτικών προαστίων εντόπισαν έξω από νυχτερινό κέντρο της Πέτρου Ράλλη, δυο τύπους να κινούνται περίεργα. Μάλιστα τους είδαν να ανοίγουν ένα κόκκινο Volkswagen Tiguan και να αφήνουν κάτι. Αρχικά νόμιζαν ότι ήταν κλέφτες αυτοκινήτων όμως όταν πλησίασαν κατάλαβαν ότι ήταν drug dealers. Στον έναν βρέθηκε πάνω του μια ζυγαριά ακριβείας, ο δεύτερος είχε ποσότητα κοκαΐνης 11 γραμμαρίων σε μορφή βράχου, ενώ στο όχημα εντοπίστηκε κοκαΐνη βάρους 6 γραμμαρίων. Εξετάζοντας τους οι αστυνομικοί, τους είπαν ότι τα ναρκωτικά τα είχε παραγγείλει ο τραγουδιστής. Μάλιστα είπαν ότι τους είχε αφήσει ανοικτό το όχημα για να τα κρύψουν. Αμέσως κάλεσαν τον 36χρονο καλλιτέχνη και την 35χρονη σύντροφό του να βγουν από το κέντρο και αφού τους συνέλαβαν τους οδήγησαν στο τμήμα της Νίκαιας.

Σύμφωνα με πληροφορίες που επικαλείται το Πρώτο Θέμα, ο τραγουδιστής αρνείται ότι γνώριζε το παραμικρό ωστόσο όπως λένε οι αστυνομικοί οι drug dealers τους είπαν ότι ο 36χρονος τους είχε παραγγείλει τη «λευκή κυρία».

Διαβάστε επίσης