-->
22.10.2021

Στα «κάγκελα» το Μαξίμου με τους υπουργούς που απουσίαζαν την ώρα της μάχης με τις φλόγες – Όλο το παρασκήνιο

Φαίνεται πως κάποια κυβερνητικά στελέχη δεν… κατάλαβαν την σημαντικότητα των στιγμών την περίοδο των πυρκαγιών και των αναζωπυρώσεων στη Βαρυμπόμπη και την Εύβοια και αλλού και δεν μπήκαν καν στην διαδικασία να διακόψουν τις διακοπές τους!

Μπορεί οι υπουργοί να ήταν στα γραφεία τους αλλά κάποιοι υφυπουργοί έκαναν βουτιές και απολάμβαναν τον ήλιο.

Χαρακτηριστική είναι η περίπτωση υφυπουργού που ενώ είναι σε κομβικό υπουργείο που μάλιστα εμπλέκεται στην διαχείριση της όλης κατάστασης από τις πυρκαγιές όχι μόνο δεν διέκοψε τις διακοπές του αλλά σύμφωνα με πληροφορίες καλούσε και συναδέλφους του στην εκλογική του περιφέρεια για κοινές διακοπές!

Και βέβαια δεν ήταν ο μοναδικός αφού και σε κάποια άλλα υπουργεία καταγράφηκαν απουσίες.

ΥΓ1. Ο υπουργός Επικρατείας Γιώργος Γεραπετρίτης από τις πρώτες ώρες της καταστροφικής πυρκαγιάς είχε ζητήσει από τα μέλη της κυβέρνησης να είναι στα γραφεία τους και όσοι ήταν σε άδεια να διακόψουν τις διακοπές τους και να επιστρέψουν στα πόστα τους.

ΥΓ2. Στο πρωθυπουργικό γραφείο είναι ενημερωμένοι για την στάση κάποιων μελών της κυβέρνησης, ευτυχώς λίγων, και ο επικείμενος ανασχηματισμός αναμένεται να συμπαρασύρει και όσους δεν διέκοψαν τις διακοπές τους την ώρα της κρίσιμης μάχης.

 

Διαβάστε περισσότερα από το War RoomΔιαβάστε επίσης