Search
Close this search box.
Search

Στην Ελλάδα ο Μανωλάς για να κλείσει στον Ολυμπιακό – Θύρα 7: «Yποδεχόμαστε Έλληνα παικταρά!»

Πριν 4 έτη

Ένα βήμα παραπέρα έχουν πάει στην Ιταλία τα σενάρια για επιστροφή του Κώστα Μανωλά στον Ολυμπιακό, αφού σύμφωνα με το «napolicalcionews», η Νάπολι ετοιμάζεται να αντικαταστήσει τον Έλληνα κεντρικό αμυντικό, με τον πρώην «ερυθρόλευκο» Δημήτρη Νικολάου!

«Το μέλλον του Κώστα Μανωλά φαντάζει όλο και πιο μακριά από τη Νάπολη και ο αντικαταστάτης θα είναι Έλληνας. Ο Δημήτρης Νικολάου, ο αμυντικός της Σπέτσια είναι το όνομα για το οποίο η Νάπολι δίνει περίπου 4,5 εκατομμύρια ευρώ. Ο 23χρονος πρώην παίκτης της Έμπολι, έχει συμβόλαιο που τον δεσμεύει με το σύλλογο της Λιγουρίας για άλλα 5 χρόνια. Η ομάδα, ωστόσο θα ήταν πρόθυμη να κινηθεί σοβαρά», αναφέρει το δημοσίευμα.

Παράλληλα, η “Corriere dello Sport” τονίζει ότι το ταξίδι του 30χρονου στην Ελλάδα, δεν έγινε για προσωπικούς λόγους αλλά με σκοπό να βρεθεί με τους ανθρώπους των Πειραιωτών και να συζητήσουν το ενδεχόμενο νέας συνεργασίας.

«Πιθανότατα η ναπολιτάνικη εμπειρία του μπορεί να ολοκληρωθεί με αυτόν τον τρόπο. Ο Μανωλάς πέταξε για την Ελλάδα για να μιλήσει από κοντά με τον Ολυμπιακό για μία σειρά από όχι τόσο ευκαταφρόνητες λεπτομέρειες που πρέπει να διευθετηθούν», έγραψαν.

Αινιγματική ανακοίνωση της Θύρας 7: «Στις 18:00 υποδεχόμαστε Έλληνα παικταρά!»

Την απόκτηση Έλληνα παίκτη κορυφαίου επιπέδου από τον Ολυμπιακό προανήγγειλε μέσω ανακοίνωσής της η Θύρα 7, καλώντας τον κόσμο της ομάδας να βρεθεί στα γραφεία της Πλατείας Αλεξάνδρας στις 18:00 σήμερα (16/12)!

Παρόλα αυτά, δεν ξεκαθαρίζεται για πιο άθλημα του συλλόγου μιλάμε, αφήνοντας ανοιχτό το ενδεχόμενο για όλα!

«Στον ΘΡΥΛΟ μια ζωή υποδεχόμαστε ΠΑΙΚΤΑΡΑΔΕΣ!

Στις 18:00 ΟΛΟΙ στα γραφεία της ομάδας, να υποδεχτούμε όπως ΜΟΝΟ ΕΜΕΙΣ ξέρουμε άλλον ένα!

Μια πληροφορία…είναι Έλληνας!», ήταν το μήνυμα.

Δημοφιλη

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Search
Close this search box.