-->
16.10.2021

«Στην υγειά μας ρε παιδιά»: Φήμες για πρεμιέρα τα Χριστούγεννα

Ο Σπύρος Παπαδόπουλος βαδίζει ολοταχώς για το Open… Τα ραντεβού ανάμεσα στην παραγωγό της εκπομπής “Στην υγειά μας ρε παιδιά” Βίκυ Λάσκαρη και ανθρώπους του Open πραγματοποιήθηκαν και όπως όλα δείχνουν θα υπάρξει τηλεοπτικός γάμος ανάμεσα στον Σπύρο Παπαδόπουλο και το κανάλι του Ιβάν Σαββίδη.

Ο στόχος όλων άλλωστε είναι να ξαναστήσουν από την αρχή τη δημοφιλή μουσική εκπομπή που τόσο αγαπήθηκε από το τηλεοπτικό κοινό για 17 χρόνια. Σύμφωνα με την Espresso, το πρώτο ραντεβού έγινε στις αρχές του μήνα και έδειχνε πως οι δύο πλευρές δεν θα έβρισκαν εύκολα τη χρυσή τομή για να συνεργαστούν.

Ωστόσο ακολούθησε ένα δεύτερο τηλεφώνημα από υψηλόβαθμο στέλεχος του Open και μία τελευταία συνάντησή τους την περασμένη εβδομάδα. Οι δύο πλευρές βρήκαν την αρχή του νήματος για να συνεργαστούν και ο Σπύρος Παπαδόπουλος είναι όπως όλα δείχνουν έτοιμος να επιστρέψει στη μικρή οθόνη.

Όσο για το πότε; Μπορεί και τα Χριστούγεννα ή την παραμονή Πρωτοχρονιάς.

Αν σκεφτεί κανείς ότι τα σκηνικά και το πλατό του “Στην υγειά μας ρε παιδιά” ανήκουν στην εταιρεία παραγωγής της Βίκυς Λάσκαρη, τότε μπορεί να μην είναι πολύ μακριά η ημέρα που θα ανάψουν και πάλι τα φώτα στο πλατό.

Διαβάστε επίσης