Λίγο μετά τις 6.00 το απόγευμα της Παρασκευής έφτασε στις φυλακές Δομοκού, ο Χρήστος Παππάς.
Την κλούβα που μετέφερε τον υπαρχηγό της Χρυσής Αυγής την συνόδευαν τρία περιπολικά της αστυνομίας και ένα τζιπ, όπως μετέδωσε η κρατική τηλεόραση.
Ο καταδικασθείς για διεύθυνση εγκληματικής οργάνωσης έδωσε ήδη μια πρώτη συνέντευξη στον διευθυντή των φυλακών και στην συνέχεια οδηγήθηκε σε ειδικό χώρο, όπως προβλέπεται από τα πρωτόκολλα για τον κορωνοϊό, όπου θα παραμείνει απόψε και για μία εβδομάδα ή 14 μέρες, ενώ παράλληλα θα υποβληθεί σε μοριακά τεστ και αναλύσεις για Covid-19.
Σύμφωνα με πληροφορίες ο Παππάς εξέφρασε την επιθυμία να διαμείνει μαζί με τον Γιάννη Λαγό, αλλά αυτό θα αποφασιστεί τις επόμενες μέρες, αφού σταθμιστούν όλοι οι παράγοντες, προκειμένου να διατηρηθούν ισορροπίες μέσα στη φυλακή.
Πάντως, και ο ειδικός χώρος που θα κρατηθεί προσωρινά ο Χρήστος Παππάς, βρίσκεται επίσης στην πτέρυγα που βρίσκονται και τα άλλα φυλακισμένα μέλη της Χρυσής Αυγής.
Όπως είναι γνωστό ο Χρήστος Παππάς ζήτησε να μην μεταφερθεί στις φυλακές Δομοκού όπου βρίσκονται και τα περισσότερα μέλη της εγκληματικής οργάνωσης, ωστόσο ο εισαγγελέας εκτέλεσης ποινών δεν έκανε δεκτό το αίτημά του να εκτίσει την ποινή που του έχει επιβληθεί σε άλλο κατάστημα κράτησης.