Η πριγκίπισσα Σαρλίν του Μονακό εισήχθη σε νοσοκομείο της Νότιας Αφρικής μετά από “ιατρική κατάσταση έκτακτης ανάγκης”.
Η 43χρονη royal εισήχθη στο νοσοκομείο το βράδυ της Τετάρτης κάτω από αυστηρά μέτρα ασφαλείας και μυστικότητα, όπως αναφέρουν τα δημοσιεύματα.
Όλα αυτά μετά την “τετράωρη επέμβαση με γενική αναισθησία” στην οποία υποβλήθηκε πριν από λίγες εβδομάδες.
Με ψευδώνυμο στο νοσοκομείο
Τοπικά μέσα ενημέρωσης αναφέρουν ότι η 43χρονη royal εισήχθη με ψευδώνυμο στο νοσοκομείο Netcare Alberlito το βράδυ της Τετάρτης, μετά από επείγον περιστατικό στο κατάλυμά της βόρεια του Ντέρμπαν όπου διαμένει.
Η μητέρα δύο παιδιών πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο, εν μέσω αυξημένων μέτρων ασφαλείας και άκρας μυστικότητας, το πρωί της Πέμπτης, ανέφερε το News24.
Οι φήμες αναφέρουν ότι υπήρξε κάποια επιπλοκή μετά τη σοβαρή επέμβαση. Ωστόσο, οι λεπτομέρειες της έκτακτης ανάγκης που την ανάγκασαν να πάει στο νοσοκομείο μέσα στη νύχτα, δεν έχουν αποκαλυφθεί ακόμη.
Η περιπέτεια της Σαρλίν και οι φήμες περί διαζυγίου
Η Σαρλίν εμφανίστηκε για τελευταία φορά στο Μονακό τον περασμένο Ιανουάριο και βρίσκεται στη χώρα καταγωγής της στη Νότια Αφρική εδώ και μήνες, αφού προσβλήθηκε από “σοβαρή λοίμωξη ΩΡΛ”.
Πριν από δύο εβδομάδες υποβλήθηκε σε “τετράωρη εγχείρηση υπό γενική αναισθησία”, αν και δεν έγινε σαφές εάν αυτό το χειρουργείο συνδέεται με τη συγκεκριμένη μόλυνση.
Την ίδια ώρα, τα δημοσιεύματα που θέλουν το ζευγάρι να χωρίζει φουντώνουν, με τους γνώστες να αναλύουν τα στοιχεία που δείχνουν ότι οι δυο τους παίρνουν διαζύγιο.
Πριν από λίγες μέρες, ένα σκληρό δημοσίευμα των Times, ανέφερε ότι το πριγκιπάτο του Μονακό στροβιλίζεται από έντονες φήμες περί οριστικού τέλους του γάμου του πρίγκιπα Αλβέρτου και της συζύγου του, πριγκίπισσας Σαρλίν.
Η εφημερίδα τόνισε σε άρθρο της ότι αν και εδώ και εβδομάδες, ρεπορτάζ σε ταμπλόιντ περιοδικά και εφημερίδες εικάζουν ότι η σχέση τους καταρρέει, πλέον τα πράγματα είναι σοβαρά, αφού οι “ειδικοί” έχουν μπει στον χορό αναλύοντας τα στοιχεία που έχουν στη διάθεσή τους.
Ο Στεφάν Μπερν, ο πιο γνωστός βασιλικός σχολιαστής της Γαλλίας, εξέφρασε τις σοβαρές αμφιβολίες του σε άρθρο για το περιοδικό Paris Match, επισημαίνοντας ότι με τη Σαρλίν να έχει “κολλήσει” στη Νότια Αφρική, ο Αλβέρτος είχε επιτρέψει στη Νικόλ Κόστε, μια παλιά αγαπημένη του με την οποία έχει παιδί εκτός γάμου.
Ο Μπερν ανέφερε επίσης ότι ακόμη και όταν ζούσε στο Μονακό, η Σαρλίν έμενε σπάνια στο παλάτι. Είχε μετακομίσει σε διαμέρισμα που της είχε παραχωρίσει η αδελφή του συζύγου της, η πριγκίπισσα Καρολάιν.