-->
11.12.2023

Στον… βούρκο του ΣΥΡΙΖΑ και στο μυαλό του Κασσελάκη

Για να ξέρετε τι ακριβώς συμβαίνει, σας ενημερώνω εγκύρως ότι ο Στέφανος Κασσελάκης δεν προβληματίζεται και τόσο για όσα συμβαίνουν στον ΣΥΡΙΖΑ Π.Σ.

Το μόνο που τον ενδιαφέρει είναι να ροκανίζει χρόνο μέχρι τις εκλογές, στις οποίες θα θέσει υποψηφιότητα για ευρωβουλευτής.

Προφανώς προετοιμάζεται να αυτομολήσει στις Βρυξέλλες, αφήνοντας πίσω του τα συντρίμμια ενός κόμματος που έχει περιπέσει στη δημόσια χλεύη.

Άλλωστε δεν τα πάει καλά με τα σύμβολα, το απέδειξε στην πορεία του Πολυτεχνείου, όταν μπήκε σαν τον κλέφτη στο μπλοκ του ΣΥΡΙΖΑ Π.Σ., έβγαλε τις σχετικές φωτογραφίες και στη συνέχεια την κοπάνησε.

Άφησε τους άλλους να τρέχουν στην αμερικανική πρεσβεία και αυτός μαζί με τον Τάιλερ Μακμπέθ έβγαλε βόλτα τον σκύλο στην Αρδηττού.

Το γεγονός ότι η Ομάδα της Αχτσιόγλου προανήγγειλε την έξοδο από «τον βούρκο της Κουμουνδούρου», όπως χαρακτηριστικά είπε ο Νάσος Ηλιόπουλος, αφήνει αδιάφορο τον Κασσελάκη.

Εξάλλου στο τέλος αυτόν που θα κυνηγάνε δεν είναι ο Κασσελάκης που θα πάρει τον Τάιλερ και τον σκύλο και θα την κοπανήσουν στις Βρυξέλλες, αλλά ο Αλέξης Τσίπρας που απέτυχε ακόμη και ως… ειρηνοποιός.Διαβάστε περισσότερα από το War RoomΔιαβάστε επίσης