-->
18.10.2021

Συγκλονίζει η Ελένη Δήμου μέσα από το νοσοκομείο: Ζητώ συγγνώμη αν σας ανησύχησα (ΦΩΤΟ+VIDEO)

Ευχαριστίες σε όσους τη στήριξαν στη μάχη της για τον κορωνοϊό αλλά και σε όσους κατέκριναν την αγωνία της, στέλνει η Ελένη Δήμου.

«Σας ευχαριστώ όλους μέσα απ’ την καρδιά μου για την αγάπη και το ενδιαφέρον για την υγεία μου! Και εσάς που κατακρίνατε την αγωνία μου και εσάς ευχαριστώ! Ευχαριστώ πολύ πολύ και τους αγαπημένους συναδέλφους μου! Σας αγαπώ και ζητώ συγνώμη αν σας ανησύχησα αλλά…» γράφει η Ελένη Δήμου σε ανάρτησή της στο Instagram.

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Eleni dimou (@eleni.dimou)

Η Ελένη Δήμου είχε συγκλονίσει περιγράφοντας τη μοναξιά που βιώνει στο νοσοκομείο «Γεννηματάς» όπου νοσηλεύεται με κορωνοϊό.

«Ψυχολογικά είμαι χάλια. Δεν την παλεύω, αυτή η μοναξιά του κορονοϊού δεν υπάρχει. Θέλω πολύ τον γιο μου, τον σύζυγό μου, τα ζωάκια μου, το σπίτι μου, την ηρεμία μου. Είχα πάρει συσκευή οξυγόνου σπίτι για να μη χρειαστεί να νοσηλευτώ» είπε αρχικά η Ελένη Δήμου.

«Δεν αισθανόμουν δύσπνοια. Πήγα στο νοσοκομείο μετά από παρότρυνση των γιατρών. Ξύπνησα μια μέρα, αισθάνθηκα ένα βάρος στο στήθος και πήγα στο νοσοκομείο. Είπα ότι αν είναι να μου κάνουν διασωλήνωση είπα όχι, θέλω να πεθάνω σπίτι μου» είπε ξεσπώντας σε δάκρυα η τραγουδίστρια.

Διαβάστε επίσης