-->
10.08.2022

Σύμπτωση; Μάλλον όχι! Τώρα τους έχει πιάσει ο πόνος για τους trappers – Όλοι αυτοί βρίζουν μόνο τον Μητσοτάκη! – Ε, βέβαια άμα αγκαλιάζονται με τον Τσίπρα!

Έπρεπε να πέσει χοντρό ξύλο για να καταλάβουμε τι «καπνό φουμάρουν» όλα αυτά τα καλόπαιδα που αυτοαποκαλούνται trappers, με τους απαράδεκτους έως εμετικούς στίχους -υποτιθέμενων τραγουδιών.

Και πολλούς, τώρα αφού έγινε ό, τι έγινε στα βραβεία του MAD, τους έπιασε ο πόνος και διαμαρτύρονται για τους στίχους και το είδος της μουσικής που αντιπροσωπεύουν.

Ουδείς όμως διαμαρτυρήθηκε όταν σχεδόν όλοι από δαύτους, εκτός από τα όπλα, τα λεφτά τα ναρκωτικά και τον σεξισμό που διαλαλούν, κάνουν και κάτι ακόμα. Το μοναδικό πολιτικό πρόσωπο που βρίζουν δεν είναι άλλος από τον Μητσοτάκη και ας είναι ο ίδιος πιο κοντά στη νεολαία από όλους τους πολιτικούς αρχηγούς!

Και έχει δίκιο ο χρήστης  του Twitter «Johnny Hoston», που το επισημαίνει:

«Παρατηρώ ένα όψιμο pearl-clutching για τους τράπερς, καθώς και το Hashtag #Cancel_trappers – thread Αυτό που δε βλέπω σχεδόν ουδείς να λέει, είναι πως ΟΛΟΚΛΗΡΗ αυτή η εμετική, σεξιστική και υπάνθρωπη σκηνή, είναι βαμμένη @syriza_gr«, αναφέρει και τους παρουσιάζει έναν – έναν αυτούς τους τύπους.

Και για να μην το παιδεύουμε άδικα, οι ίδιοι που σκούζουν για την πατριαρχία και τον σεξισμό, είναι αυτοί που ανέθρεψαν τη χειρότερη έκφανσή τους. Ολόκληρη η τραπ είναι παιδί του @syriza_gr.  Εύγε σύντροφοι.

Δείτε την ανάρτησή του:

Πάμε να τους δούμε λίγο ποιο είναι αυτοί: 

 


Διαβάστε επίσης